UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 arkadaslar sımdı ben evdekı net wırelessda bu wıreless sıfre koy dedıler baskaları yemesın kotamı dıye..bu sıfre olayını nasıl yapıyoruz acaba anlatırsanız sevınırım fakat bılgısayardan pek anlamam nereye gırecegımı falan bıraz daha ayrıntılı anlataıbılersenız sevınırım..
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://192.168.2.1 yaz internet explorera ordan çıkan menuden yapılıyor ama tam bılmıyorum hangısı
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 i yerine ı yazıyorsunuz ya. beni benden alıyorsunuz ... karışık bir işlem değil ama modemine göre değişiyor. modemin kitapçığını bulup baksan daha rahat olur. edit : bir de o ip adresi yine modeme göre değişiyor. ona da kitapçıktan bakıver. ya da ağ bağlantısı simgesine tıklayıp özellikler kısmından ağ geçici yazanı kullan. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:18 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yaw burda hangı sıfre ıstenıyor benım kullanıcı sıfrem olmadı [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:25 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 arklar sımdı ben gırdım dedıgınız yere orda sanırım olayı kablosuz guvenlık ayarlarından yapıcam..Orda Wep ve Wpa dıye bırsey var Wepde duruyor bır tanede sıfre var 10 karekterlık yanı bu benım wırelessın sıfrelı oldugunu mu gosterıyor?Koymama gerek yok mu yanı?Cunku yanlıs bırsey yapmak ıstemıyorum...Eger yardımcı olursanız sevınırım
Öne çıkan mesajlar