Albatros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Biz de bunu soyluyoruz ey arkadasım..Siz İstanbul u gormek istediginiz gibi goruosunuz fakat gercek İstanbul bu deil dioruz İstanbulu bitirdiler artık dioruz.Tabi sen gercekleri gormemeye hayatı toz pempe yasamaya devam etmekte ozgursun...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ben istanbula laf etmiyorum sadece beynimde canlanan istanbulu anlatmaya çalıştım. biliyoz heralde istanbulun güzel oldugunu deermişim.[hline]youth only zone! ICQ :3500388
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 1- konu acayip sapmış, lütfen çalışmalarla katılalım... 2- green... esinlendiin zaman nerden esinlendiysen söle demişsin ama iyi okuduysan yazdıklarımı dedim ki, zaten bu şekilde olan elle çizimlerim vardı benim... hatta derslerde canım sıkılır kitabın alt taraflarına hemen bir karmaşık istanbul portresi kondururum... bu istanbul.com da var diye illa da ilk defa orada gördüm anlamına gelmez... 3- ben 14 yıl akdenizdre yaşadım... 7 yıl alanya 7 yıl antalya... evet oralar gibisi yok... özellikle alanya... 4- allahaşkına görsel sanatlar bölümünde hiç tasarım yapan yokmu?...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. [Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 October 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 konu sapacak evet ama istanbulla olan bu kompleks nedir ya? Selamon cok guzel soylemis istanbul da ne istiyosaniz onu gorursunuz cunku herseyi icinde barindiran bi sehir.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Kusura bakmayin ama Istanbul'un degerini kiymetini Istanbul'da olmayinca anlarsiniz...Oturup bogazda raki icmeyi,Taksimde arkadaslarla gezmeyi kalabaligin karmasanin bile insani ne kadar mutlu ettigini 300.000 Kisinin yasadigi allahin unuttugu bir adada olursaniz daha iyi anlarsiniz...Istanbulun kiymetini bilin derim.Dunyada bence esine az rastlanir bir guzellik bizde olan...[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Öne çıkan mesajlar