Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bu aralar inanılmaz duygusal bir dönem geçiriyorum... Kafamdaki istanbul tasviri bu... Çalışmaya baktıkça ağlamak geliyor içimden... Ben istanbulu seviyorum... İsmini istanbul koyduğum kızı da seviyorum... Kalbime gömdüğüm o imkansız aşkı da seviyorum... Onun da beni sevdiğini biliyorum... Ama bu öylesine karışıkki... Aynı bu çalışmadaki istanbul gibi... Karışık, karma karışık... Seni seni seviyorum istanbul, seni seviyorum sevgilim...sezen aksu - belalım[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:[Bu mesaj Dragonmax tarafından 05 October 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bu çalışma yanlızca photo shopla yapıldı.. kafasında daha başka bir istanbul tasviri olan varsa lütfen yapsın koysun.. bunu da bir tenis gibi düşünün.. gerçek resim üzerinden de olur.. sanatı ön plana çıkarın..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 05 October 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 İkinci resim çok hoşuma gitti doğrusu resimin yatay olması ve gün doğumu/batımı olması çok rahatlatıcı bir görünüm veriyor. Dikey bir biçimde olan binalar ise şehrin içindeki kaosu harekliliği gösteriyor. Ama genede bir bütünü oluşturuyor...İstanbulu.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ohaa çok büyük olmuş :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 05 October 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Heh düzelttim[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 05 October 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 gıcık o ne lam tarih kitabı kapağa gibi ehuehue[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 AHauha :D[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 biraz daha sanatsal çalışması olan yokmu... oky, arcane, horace??? e buyrun...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 sanırım demek istediği şey az kişinin teşrif etmiş olması, benim istanbul hakkında bir çalışmam yok, şu an hiç yapasım da yok açıkçası hehe.[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bence istanbul bu kadar renkli degil boyle kahverengi siyah ve lacivert tonlarinda bi sehir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bir oyununda nejat uygur iki eliyle istanbul resmi çizmişti.iki tane alt alta çizdi.üstteki gerçek resim altındaki site o çizimin boğazdaki sudan yansımasıydı.adam gerçekten sanatçı..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: BonePART, 06 October 2003 19:41 tarihinde demiş ki: tamam gıcıkınki harbi tarih kitabı yada donem odevi kapagı olmusta yane zaten topu topu 5 tane sanatsal resmim war onnarada toz kondurmam lol[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. Fenamı abicim tarihten istanbul ile ilgili dönem ödevi alırsan alsana kapak :D[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Dresquin, 06 October 2003 21:37 tarihinde demiş ki: O ikinci resmi altyapisini Istanbul.com'un screensaverindan aldigini da ekleseydin keske. Yoksa onu da mi sen yaptiydin, Graphicer bey?[hline] Busted! :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 o ne kopek kulubesi mi ? :P yanda kosan insanlar gozukuyoda[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Dresquin, 06 October 2003 21:37 tarihinde demiş ki: O ikinci resmi altyapisini Istanbul.com'un screensaverindan aldigini da ekleseydin keske. Yoksa onu da mi sen yaptiydin, Graphicer bey?[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı ilginç bi yorum geldi gerçekten.. Burda yüzlerce kolaj çalışması var bu şekilde bir çok fotoğraftan alınmış sonra üstünde oynanmış yeni bir forma sokulmuş şekilde.. adamda almıiş bir resmi ve başka bir forma sokmuş. keza bunları ben çizdim dediğinide görmedim bi yerde arkadaşın. öyle dese bile buna bakıp çizmek zor değil aynı resmi kullanan milyonlarca site vardır belkide.. neden gereksiz yere çocuğu payladınız anlamış değilim???[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Dresquin, 06 October 2003 21:37 tarihinde demiş ki: O ikinci resmi altyapisini Istanbul.com'un screensaverindan aldigini da ekleseydin keske. Yoksa onu da mi sen yaptiydin, Graphicer bey?[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı neden sanki bi açığımı yakalamış da inanılmaz sevinmiş ve bunu ortaya çıkarma çabasındasın gibi geldi... istanbul.com u bilmeyen varmı... evet ordan gördüm ama zaten benim bu türde elle çizimlerim vardı... oradan alıp da üzerinde oynamadım eğere dikkatli bakarsan... ben tamamını kendim yaptım bu yapılamıyacak bir şey değil... adama bak yaa hırsız yakalamış gibi abuk subuk yazı yazıyo... bak şöyle bir örnek veriyim sana daha kolay anlarsın... desperados oyunu ilk çıktıında biz oha resmen comandostan çalşımlar dedik... leveldakiler se bunun tam tersini yazdılar... bu hrsızlık değil baştan yaratmaktır diyorlar... hırsızlık daha başka birşeydir... benim yaptığım esinlenme... hem zaten ikinci tasarımım nesnel çalışmların temelini oluşturan bir tarzda... yani bunu bi onlar yapıcak diye bişey yok... ben bir kompozisyon oluşturmaya çalıştım... sözlerine dikkat et!!![hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 o zaman esinleme yaparken bunu belirtelim ki nereleri orjinal nereleri diil anlayalim.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 BoneparT sen bu fotografcılık isini bayaa ilerlettin.. İyi ki yabancı gazetelerde yer verdiler fotograflarına.. Bende ikinci el bi makine almayı dusunuyorum...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İstanbul ilk resimlerdeki gibi şirin bi yer deilki. BonePART ın çektigi resimde istanbulu hüzünlü bi şehir gibi gösteriyo. çirkef bi şehir gibi geliyo her düşündüğümde. Antalya gibisini bulamazsınız durun ben size bi antalya çalışması koyayımda görün.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ben de cocuklugumdan beri sevmem İstanbul u birincisi kalabalıktan hic hoslanmam robot gibi insanları hepsi birbinin aynı. 3 kagıtcıların gosteris meraklıların doymak bilmez maymun istahlı akıllarını degil baska yerlerini kullanmaya calısan genclerin cogunlukta oldugu,insanlıgın bittigi yer bana gore ..Bu kadar yeter heralde istanbul icin..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... [Bu mesaj Albatros tarafından 08 October 2003 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Aynı ya aynı.. bide şey gibi düşünüyom ben hani hindistanın başkenti yada malezya gibi kalabalık yerler vardırya böyle her tip insan boyna kalabalıklaşan göç alan karman çorman herkes igrenc böle ne bilim duman tüten falan ehuehe kuytu köşeleri sidik kokan şehir gibi geliyo :D[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ben bide su Altın Portakal Film festivalinde izlegim bi filmden etkilendim:METRoPOL Kabusu bilenleriniz vardır.Bu film bu İstanbul denilen bu sehirin arka yuzunu anlatıo.Sır Cocuklarıda var tabi.O da harikaydı..YAni filme teknik olarak bakmayı bırakın sosyal gerceklere deginmesi cok guzel.. Ben bide İstanbul dan kacıp bole daga dasa veya egede bi sahil kasabasına yerlesen tiplere bayılıyorum bu kisiler hayatın degerini biliyorlar...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... [Bu mesaj Albatros tarafından 08 October 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ey İstanbul'a laf eden arkadaşlarım. Size şu kadarını söyleyim : İstanbul size, sadece görmek istediklerinizi gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar