Pierre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Oside Assist kullanmak yasakmi? Yasak ise kullansak anlarlarmi ? Adamin birisi satin alabilirsin dedi nasil olacak bu is? cevaplarsaniz sevinirim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ne yasagi abi? uo pro programi uoassist, bizzat osi destekli program. 15 dolar vermen gerekiyor zaten oside kullanabilmen icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 verdim aldım 15 dolar..bandaj derdı yok heal cure derdı yok.. ama daha cozemedım bı cok seyını programın ama heal cure bıle tek tusla olması yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 craft karakter kasarken bi o kadar daha dua ediceksin uoassist e ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Anason zaten senın gazınla aldım uoassıstı:).. alchemy ve poıson kasıcam daha ama nasıl kullancagımı bılmıyom uoassıstı..su wrestı de 115 lemem lazım kı statları duzelteyım ondan sonra senı bır kez daha rahatsız edıcem..eee aldırttıgına gore kullanmasını da ogret arkadas:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ehe abi ben ne zaman gazladım seni hiç hatırlamıyorum inanki.ama ardım ederim makrolama olayında[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar