Selamon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Arkadaşlar windows media player bir avi dosyamı ses dosyasıymış gibi görüyor. sesleri veriyor ama görüntü yok. başka divx oynatıcılar oynatıo ama nedense wmp böyle bir sorun çıkarıyo. bilgisi olan, yardım edebilcek olan, var mı ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yok doğru biliyorsunda codec v.s tam olarak düzenli bilgisayarda. daha önceleri oynatıyordu divx leri bu filmde böyle bi geyik yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Seni gspot isimli programa havale ediorum. Bak bakalım hangi codec ile sıkıştırılmış o film. Yüklü mü o codec deilmi felan. Düzgün ayarlanmışmı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Oncelikle divx dosyasina sag klikle properties/summary kisminda en altta hangi codec'i kullandigi yazar ona bir bak. Sonra da git bak bakalim o codec yuklu mu? (Muhtemelen yukludur). Yuklu ise "WMP kullanmamayi ogren" gibi iddiali bir cumle ile sozume devam edecegim :). Eger yuklu degilse "O player'in icinde built-in geliodur herhalde" gibi akla en mantikli gelen seyi soyleyecegim. "E ulan yuklu ise nie gormuo ama?" diyecesin. Muhtemelen wmp codec'i gormedigi icin algilayamiyordur veya bircok playerda olan "Yeni codec'i kullan esseklik etme" secenegi yoktur.[hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar