Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl bir divx sorunu, anlam veremedim ?

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar windows media player bir avi dosyamı ses dosyasıymış gibi görüyor. sesleri veriyor ama görüntü yok. başka divx oynatıcılar oynatıo ama nedense wmp böyle bir sorun çıkarıyo. bilgisi olan, yardım edebilcek olan, var mı ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle divx dosyasina sag klikle properties/summary kisminda en altta hangi codec'i kullandigi yazar ona bir bak. Sonra da git bak bakalim o codec yuklu mu? (Muhtemelen yukludur). Yuklu ise "WMP kullanmamayi ogren" gibi iddiali bir cumle ile sozume devam edecegim :). Eger yuklu degilse "O player'in icinde built-in geliodur herhalde" gibi akla en mantikli gelen seyi soyleyecegim.

"E ulan yuklu ise nie gormuo ama?" diyecesin. Muhtemelen wmp codec'i gormedigi icin algilayamiyordur veya bircok playerda olan "Yeni codec'i kullan esseklik etme" secenegi yoktur.[hline]---
orqan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...