tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 beyler bayan lar dosya gondermeme en gel olabilecek (benim bilgden kaynak lanan) durumnları bi yazabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 nereye ??? nasıl ???[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 router olabilir firewall olabilir[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 genel olarak sordum ama ozellestirebilriz tabi ornek durum 1. icq dan kablo net kullanıcısı bi adama gonderemiorum (proxy olduu sanılıo) nasıl cozer,im? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 proxyden veya firewalldandır o muhtemelen msn messenger kullanın bu tip durumlarda. işe yarıyo[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ha evet 2. durum da yazıım : msn den de yollanışlamıo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 karsi tarafa baglida bi sorun olabilir :=) o belki bi network agindadir firewalli vardir falan[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yeni bilgi msn den denedik o gonderebşlio ben gonderemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Walla ben teknik olarak hala anlayabilmis degilim zaten msn neye gore calisiyor, bende router var herkesle dosya alisverisi yapabiliyorum sadece arkadasin biri ile. Dedim sorun sende yok dedi bende herkesle yapabiliyorum sen haric. Onda da router var. Routerlarmi anlasamiyor nedir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar