Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna Dair Fantaziler

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

pilot olmaya daha var onu biliom... o yüzden emperorda kalcam... çıktığı anda zup... Bakarsın o zamana kadar rütbe alırım da battle ship commander olurum zuh zuh zuh.... hada daha da fantezi... DArth Vader'ın gemisinin commander'ı olurum... Zuhaaa en ufak hatada ölümmmm... Hayat diken üstünde... İşte gerçek RP....[hline]O mor henion i dhû:
Ely siriar, êl sila
Ai! Aniron Undo'mieL

Tiro! Êl eria e môr.
I 'lir en êl luitha 'uren.
Ai! Aniron...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 19 Ekim 2002 12:51 tarihinde demiş ki:
o iş bilgi ile deneyimle olmuo zaten
kanında bilmem kac tane mitobilmenekondri olması gerekiyor

eger yoksa gerisi boş :)=[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

mitakondri ahah o enerji üretio force değil ehehe[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

zebrah marksman yada/ve pilot ayrıca wannabe-jedi
bide belki creature handler olurum ama onun ırkına karar vermedim
rebel olmayı düşünüyorum[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki:
siz takılın 24 saat exiqler!

Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab
Sosyal ağlarda paylaş

ben kesinlikle oyniyacagim ama daha kararsiz durumdayim
iyice bi incelemek lazim
tabiki herkezin gönlünden jedi olmak geciyordur
ama okudugum forumlarda

insanlarin pek bi kararliligi kalmamis
oyuncu sayisina bakarsak jedi olmak cooooook zor olucak gibi gözüküyor
ama kim bilir

may the force be with us ;)
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası en başlarda hiç faction geyiğine girmek istemiyorum, neutral takılıcam.. sonra belki rebel olurum[hline]Where have you gone Master Windu?
There is no Emotion, there is Peace.
There is no Ignorance, there is Knowledge.
There is no Passion, there is Serenity.
There is no Chaos, there is Harmony.
There is no Death, there is the Force.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla dusunsenıse boole sıyah rbeunusu gıymıssınıs tatooınde dolasıosunus bı adam sıse daylanıo ANA.Simdı sis siyah robeunusun altından saberinisi cikarmicaksınıs da kım cıkarcak.Şoole gusel de bı laf eklerıs basına *elhamdurullah* adam WHAT? dıemeden zozonk aaaahhh dıe ses gelır ztn.Shardlarda olabılıcek jedı masterların sayısının 5ı asmıcaından emın olabılırs ama gm ler dısında o yusden kendımısı fasla hazırlamıalım kasımpasa gıbı olur ora falcatayı alırıs dotumuse force ararkene.Ben sılah yapımıcısı olmaı dusunuorum LeVeLda okuduum kadarıyla sattınıs sılahları kısıler kullandıkca bonusları sıs topluomusnus kı bu da koseı donmek demek oluo ıstedıınıs tur esyayı combıne edıp deısık sılahlar cıkarabılıorus ortaya[hline]Bipolar Asymmetry , Code Of Energy ,VIVA LA CUCARACHA
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle direkman Wookie olucam. Explorer. Soyle engineer ve tamirci veya onun gibin birseyler daha olsaydida cok guzel olurdu. Ama amacim wookie olup, kendime han solo gibi bir partner in crime bulup galaxy de bin bir mafya babasi tarafindan pesime kelle avcilari koydurtmak istiyorum :P

siz jedi wannabeseniz, bende chewbacca wannabeyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 19 Ekim 2002 20:08 tarihinde demiş ki:
yannız kim hangi faction da olacak? karakterlere göre değişecektir bide, mesela ben miner ı tatooine de açarsam hutt olurum. bounty hunter ya imperial yada hutt olur gene

Hutt artik bir faction degil, sadece sempatisini kazanabileceginiz bir grup oldu. benim human karkaterim imperial olur buyuk ihtimalle : )
Sosyal ağlarda paylaş

Human bir bounty hunter yaratmayı düşünüyorum, beraber iş yapmak ve ilk fırsatta arkadan vurmak için kendime bi ikiz kardeş arıyorum (nefr?) hatta karakter adlarını da buldum: Yecücle Mecüc :P
Ancak tabi genelkurmayın'da bi fikrini almak lazım, 1 ay sonra askere almamayı düşünürler mi acaba beni?
Sosyal ağlarda paylaş

Gunn aynı şekilde ben de bounty hunter olup ikiz kardeş bulacam. Zaten ilk sayfada yazmıştım...
Çok karizma olur öle sırt sırta durmuş ehueuh iki aynı tip.

her yerde bizim fotoğraflar "
Wanted" die :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

ben walla olcam artik Jabba nın sag kolu oluruz isallah:-) boba yida avlarim[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and
scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 28 Ekim 2002 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 25 Ekim 2002 10:36 tarihinde demiş ki:
her yerde bizim fotoğraflar "
Wanted" die :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

ulan bu işte bi yanlışlık yok mu? wantedları arayanlar biz olmalıyız bizim niye posterimiz var?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim fantazim starwars dünyasında pod racer olmak olmuştur hep, o yüzden büyük ihtimal explorer olup uzay gemimle dolaşacam.

Üsütne de büyüyünce pod racer olacak diye yazı asarım

Force un ustasıyım, Leia nın hastasıyım :P[hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...