Enginar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Last month both Rebels and Imperials were tasked with finding, decoding and handing in enemy data disks. The Rebels succeeded in handing in more disks. The resulting morale boost will be reflected in a 10% increase in all faction rewards for Rebel missions for the next month. Monthly Story'nin factionlara avantaj sagladiğini bilmiyodum. Btw rebelleri tebrik ediyorum. Ha bide : Whichever side completes the most missions will gain access to Dead Eye. Buda bu ay belli olucak. [hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 08 October 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 dead eye nedir?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 tam bunu pastelemeye hazırlanıyordum. Şu dr.Vacca'nın nerede bulunabileceğini bilen var mı? bu arada Skimmer kod adıyla bilinen Lyda'nın yerini blanlarda bi bildirsinler buraya. Kendisi Project Dead Eye'ın planlarını çalıp kaçan ajandır. Bu aylık stroyler heyecanlı oluyo. Takip edin. Bi de bişey bulanlar "aman badge kaptım kimse kapmasın" deyu kendilerine saklamasınlar, ait oldukları factiona puan kazandırıp savaşın gidişhatını değiştiriyor bu görevler.[Bu mesaj Gunn tarafından 08 October 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Valla ustteki comicimsi seyde ; "All we know about dead-eye is that the lead scientist is from Alderaan." yazıyor. Bence şu 2. death star'ın adı olabilir.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Find either a Rebel or Imperial Coordinator on one of the starting planets Bu bizim oyuna başladığımız planetmi yoksa bu starting planet tekmi ?.Dr Vacca'nin yerinide su kordinatorden aldığımız gorev sonrasında anlıyacağız sanırım.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 starting planet kac tane cikiodu oyunun basinda? ben tat te baslamistim naboo corellia kesin vardir derken acaba 3 tane mi? yoksa diger uydularda varmi?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 3 gezegen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar