Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 içelim ya bugün toplanalım bir yerlerde, geldiler bana. doktor arıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Diyelim ki o kızı elde ettin. Umduğunu bulamayacağını, pişman olacağını biliyorun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Abi ben içtim misal biraz evvel sen nerelerdesin ya ? İçelim beraber benimde seninkine yakın problemim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 içelim abi, ben her gün içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ehe o zaman süfersin abi bak planı yazıyorum... 1-Buluşup içecez 2-Öldürülmesi gereken kişilerin listesini çıkaracaz 3-Listedeki kişilerin hayatla ilişiğini teker teker kesicez 4-İçmeye devam edicez 5-Doktor arayacaz Sıra önemli atlamadan uygulamak lazım yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ciddi doktor lazım ya, nasıl yapıcaz. hiç bilgimde yok bu konuda, tecrübe sıçan bir doktor lazım tabiri caizse. ben bir daha öldürme pozisyonuna gelmek istemiyorum ne olursa olsun, o durumlara düşmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Abi plana uy... Hem öldürmek istediklerimizi öldürücez hem doktor bulup deli raporu alacaz... Hapis mapis derdi de yok... Gerçi amerikan filmlerinde böyleydi... Türk filmlerinde de böyle midir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 türk filmleri senaryosunu yazayım size. liste yap iç öldür doktora git anlat hapse gir hapiste tecavüze uğra ömür boyu da hapiste kal olacak olan bu olur. arkadaşlar tamam kötü dönemler geçiriyo olabilirsiniz de, insanın canını almayı düşünmeyin bile ya. yapmayın allah aşkına. + serçeyi gaza getirmeyin ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Peki madem ben action olsun diye söylemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 abi action olsun diye bahsettiğiniz konu bir insan hayatı.. yapma be ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ehe tamam peki özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iki skik hormon için ölmek ve öldürmekten bahsetmeyin allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben sana iki şey söyliycem: 1) bir başka insan için, seni takmayan bir insan için ölmeye deymez. 2)sen o kıza aşık değilsin, sen o kızı sevebilme olasılıgına aşıksın. (aynı duygular içine girdiğimde benim için durum birebir böyleydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yılmaz erdoğan did it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar