Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 içelim ya bugün toplanalım bir yerlerde, geldiler bana. doktor arıyorum şu an.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Diyelim ki o kızı elde ettin. Umduğunu bulamayacağını, pişman olacağını biliyorun dimi?
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Abi ben içtim misal biraz evvel sen nerelerdesin ya ? İçelim beraber benimde seninkine yakın problemim var...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 içelim abi, ben her gün içiyorum.
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ehe o zaman süfersin abi bak planı yazıyorum... 1-Buluşup içecez 2-Öldürülmesi gereken kişilerin listesini çıkaracaz 3-Listedeki kişilerin hayatla ilişiğini teker teker kesicez 4-İçmeye devam edicez 5-Doktor arayacaz Sıra önemli atlamadan uygulamak lazım yalnız...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ciddi doktor lazım ya, nasıl yapıcaz. hiç bilgimde yok bu konuda, tecrübe sıçan bir doktor lazım tabiri caizse. ben bir daha öldürme pozisyonuna gelmek istemiyorum ne olursa olsun, o durumlara düşmeyim.
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Abi plana uy... Hem öldürmek istediklerimizi öldürücez hem doktor bulup deli raporu alacaz... Hapis mapis derdi de yok... Gerçi amerikan filmlerinde böyleydi... Türk filmlerinde de böyle midir acaba ?
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 türk filmleri senaryosunu yazayım size. liste yap iç öldür doktora git anlat hapse gir hapiste tecavüze uğra ömür boyu da hapiste kal olacak olan bu olur. arkadaşlar tamam kötü dönemler geçiriyo olabilirsiniz de, insanın canını almayı düşünmeyin bile ya. yapmayın allah aşkına. + serçeyi gaza getirmeyin ayıptır.
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Peki madem ben action olsun diye söylemiştim...
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 abi action olsun diye bahsettiğiniz konu bir insan hayatı.. yapma be ya :)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iki skik hormon için ölmek ve öldürmekten bahsetmeyin allasen
nuki Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben sana iki şey söyliycem: 1) bir başka insan için, seni takmayan bir insan için ölmeye deymez. 2)sen o kıza aşık değilsin, sen o kızı sevebilme olasılıgına aşıksın. (aynı duygular içine girdiğimde benim için durum birebir böyleydi)
Öne çıkan mesajlar