Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çakmak Doldurma ??

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Ehm evet beceriksizim zippo falan kullanmayı bakmayı biliyorum ancak geçen gün normal gazlı bi çakmak aldım tipi pek hoş diye gaz da aldım kendim doldurrum diye ama beceremiyorum nedir bunun olayı biri anlatabilir mi ?
aldığım gazın kapağını açıyorum içinde çubukumsu bişi var bastırıon gazı fışkırtıo çakmağın da arkasında bi ufak vida yanında da bi delik var o deliğe sokup bastırıom ama elim yüzüm gaz oldu içini dolduramadım bi türlü.vidayı gevşeteyim ondandır belki dedim ama pek değişiklik olmadı...
durum budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır gaz tüpleri var (sarı tüler ) kapağın içinde kafalıkları vardır çoğu çakmağa uyar, birini seçip o bastırdığında gaz çıkartan yere sokucaksın ve güçlüce ittiriceksin çok doldurma havada alıyor çünkü.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:44 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi bilmiyorum ama tüpü aşağı doğru çevirip gazın sıvısı çakmağın içine dolacak şekilde gayet güzel 1-2 saniyede dolduruyorum ben çakmakları?
Bir de gaz dışarı kaçıyorsa, daha da bastır çakmağı tüpe, bayağı abanmak gerekiyor kaçmasın diye.
Bir de doldururken aşağı doğru tutunca sadece basılı tutunca dolmuyor, sallamak gerekiyor tüpü sağa sola.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...