Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 arkadaşımla msnde konuşuyoruz benim mesajlarım ona gidiyo, onunkiler bana gelmiyo. geliyo da işte arada yutuyo bazı mesajları. msninin sürümü eskiydi güncelledik sorun devam ediyo. neden ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 firewall? sorunlu network bağlantıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 networkte sorun olduğunu nasıl anlayabiliriz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 o genelde çoğu kişiye oluyor örnek ben : [spo]diamond wireless router modem geçtiğimden beri[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yok dun gece genel sorun vardı msn serverlarında heralde.Banada oldu geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 windows live messenger kullanıyorum,anahtar bağlantı noktalarında sorun var diyor. ve giremiyorum şu an ben,neyle alakalıdır,nasıl düzeltebilir,acil yanıt verebilirse birileri sevinicem. edit:ve muhteşem uyuz oldum ben bu duruma,önemli bir şeyler karıştırıyordum.yardım edecek arkadaşa selam ederim. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:09 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar