Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 selam şuan trial key aldım ve oyunu download ediyorum bayadır uzak duruyordum bu oyundan kasıtlı :) Oynayan kaldımı acaba..? : beraber oynayalım trial bittiğinde retrial yapıcam ustune tam acc olucak.
James Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 US mu EU mu açıyorsun ? ben trial oynadim bitti süresi açıcaktım ama tam karar veremedim US mu EU mu olsun diye. EU triali oynuyordum ama oyunun en kalabalık vakitlerinde yaklaşık 900-1000 ( Hero ve Villain toplam ) kişi var US serverlarındada böylemi ??
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Eu düşünüyorumda benim trial key balon çıktı(lar) en az 30 tane denemişimdir inatla, ondan prefer a friend yapıcak birilerini arıyorum.
James Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ya bendede trial var sanırım o yüzden prefer friend olmuyo sanırım. ben zaten EU keyini googleden aratarak buldum ama siteyi not almamıştım :( forum gibi bişiydi üye oluyodun key alıyordun en son 200 tane falan vardi hala vardir pek deneyen yok çünkü ^^ US versiyonu istiyosan mmorpg.com dan veriliyor ama EU daha iyi deniliyo oyuncuların online olma saatleri bakımından.
katliamci Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 refer a friend isteyen varsa 2 tane var elimde.
Öne çıkan mesajlar