circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Dedıgım gıbı sole rıtmlı aynı zamanda calarken soylenebılecek parcalar onerebılırmısınız bana..Fakat tek kısının calabılecegı sekılde arıyorum parcaları.ılk tercıhım huzunlu parcalardır tek kısının calabılecegı sekılde,dıgerıde rıtmlı calıp solenebılecek parcalardır..Hadı abılerım ablalarım sarkı onerılerınızı beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Türkçe: Kargo - renklerin içinde kargo - yıllar sonra Pinhani - Gözler Anlatır Pinhani - İstanbul'da Pinhani - beni al Pinhani - dön bak dünyaya pinhani - hele bi gel 6.cadde - dönersen 6.cadde - sen ve ben Yabancı: Deep purple - soldier of fortune Decemberists - we both go down together Decemberists - Engine Driver Travis - Sing Travis - the cage Travis - closer Radiohead - Street Spirit Jet - Look what you've done The connells - 74 75 Anathema - forgotten hopes Damien Rice - Blower's daughter Eric clapton - Wonderful Tonight Eric clapton - tears in heaven Saybia - I surrender falan filan [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 20:55 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 akdeniz aksamlari, anonim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar