Palin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bilgisayarda funlove virüsü var.. baya bi dosyaya yayılmısh mcafee chektim scan yaptım explorer ı clean lerken kapamıshtı explorer ı mcafee res attım bile achılmıo alet.. 2. win 98 ekranında kalıo öle esc e baktım parametreye bakmak ichin c: yazmısh en son donmush öle =) hdd ışııda sürekli yanıodu yanıp sönme deildi yane.. Herneyse.. Sildim baştan yükledim (safe mode) chalıshmıo bu seferde mcafee is tempered silin bashtan yükleyin vs vs dio.. Aptal bi pokh yapmıyan bi virüs gibi gözüküo shimdilik ama atamıorumda bilden.. format chakıcam sinirlenip yapamıom 4gb arşiv var mp3 prog vs vs.. hangi progu yada ne yapmamı tafsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 NOrton Norton Norton!![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 nortonu chekicektim dl.com dan bastım fln nortonun kendi sitesinden download a basınca mail fln istedi doru yazdım, nasıl chekiceenis hakkında mail atıcas dedi hala gelmedi.. 27mb idi norton 42mb lik mcafee chekmek zorunda kaldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 hmm bence bir pizza ye... caezars caezars[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ahah eyw :Pp ya pff salla ya ne temizlemeye kasjam bu virüsü bu saatte.. giderim bi ara bi arka hdd le temizleris cd yede chekerim yedekleri ztn yeni bil aljam chekmem lasmı.. atarım formatıda ohh tamamdır ya =) ne kasjam delimiyim neyim lol külüstür aletle bu kadar uğraşılırmı.. :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar