ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 arkadaslar ben eskiden gw oynuodum sonra wowa gectim falan baya wow oynadım gwde lvl 20 charım var fakat pek bilmiorum oyunu simdi tekrar geri dönmeye karar verdim ama simdi bu ek paketler falan cıktı bu ekpaketlerin olayı nedir onları almayınca herhangi bi kaybımız olurumu arenada savasırken dezavantaj falan saglarmı yoksa almak zorundamıyız arenalara girmek icin ?? yardımcı olursanız bi zamet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 gelen ek paketlerdeki skilleri kullanamazsın. ek paketlerin haritalarina gecemez,ordaki quest/missionları yapamazsın. onun dısında ,sanırım prophecies var sende, normal prophecies deki oyununu oynarsın ilerde almak istersende alırsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 mesela arenaya gircem ozman karsımdaki elemanlar da ek paketi olmayanlar olcek demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hayır, arenada herkesle kapışabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hmm ozaman ek paketi olan adamların yeni skilleri olcagından dolayı beni ezcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hayır öyle bir şey yok, buildine göre iş görüyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar