Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @demorah: D70s SLR ve tam profesyonel makinedir. Üretimden kalktigini zannetmiyorum zira Nikon su an kampanya yapıyor ve deli gibi satiliyor. Uretimden kalkan D70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yok 3 gün önce aldık makinayı Sirkecideki nikon bayine gittik adam d80 çıktığı için d70 ve d70s üretimden kalktı ama yalçınlar çok büyük miktarda aldığı için onlarda bikaç tane kalmış olabilir dedi Yalçınlara gittik sonra sirkecidki ellerindeki son d70si verdiler:) onlardada tüm bayilrinde toplam 40 tane kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 alla alla Antalyadaki yalçınlarda kutu kutu var ;) Bu arada samsung u satiyorum. İlgilenenlere duyurulur. http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5577541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mango [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 güzel olmuş =) trip neden trip onu anlamadım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Wendigo, 23 Temmuz 2007 11:13 tarihinde demiş ki @demorah: D70s SLR ve tam profesyonel makinedir. Üretimden kalktigini zannetmiyorum zira Nikon su an kampanya yapıyor ve deli gibi satiliyor. Uretimden kalkan D70. @wendigo: Nikon D70s amatör bir makinedir. Nikon D2x, Canon EOS 1Ds, Mamiya ZD amatörlükten profesyonelliğe geçiş makineleridir. // Leaf Aptus 54s, 75s Hasselblad Imacon 22, 39 Phase One P45 Sinar 75 bunlar profesyonel diye adlandırabileceğimiz dijital backlerdir. ha, D70s kötü bir makine midir? hayır, gayet güzeldir, ama profesyonel değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Pazar Keyfi [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 chiptech neye göre belirleniyor profesyonellik, formata göre mi verdiğin paraya göre mi neye göre? :) wendicim eline sağlık. güzel olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Sağol cicim, senin gibi bir üstaddan boyle sozler duymak harika ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 çok güzelmiş sonuncusu yav eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sağol Ardeth Yeni fotoEjderha [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 wend , abi ben fotografa degilde çerçeve görseline bişi diyim, çerçeveyede degil imza olayına..daha uygun fontta daha kücük yazsan dahada güzel olur. bozuyor cünki odaklanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 imrendim:) cok guzel son ikisi eline saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mantar [spo][/spo]Totem [spo][/spo]Darky [spo][/spo]Wish Tree [spo][/spo] Akşam Sefası [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yeni ekledigim iki fotoğrafKara [spo][/spo]Cehennem [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ellerine sağlık mantarlar hoşuma gitti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar