Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wolksvagen caddy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar ya wolksvagen caddy 1,9tdi var bende 3 ay önce sıfır aldım acaba ticari araç sınıfında söylenen gibi 1. sıradamı arkası koltuklu model bana kalırsa oldukça rahat ama klima sistemi biraz geç soğutuyor hele yazın ilk 15-20 dk motor ısınmasını bekliyorum fakat gsl bi yanıda 2-3 saat motor çalışmadan park halinde beklesenizde tekrar çalıştırdığınız zaman bıraktınnız sıcaklıktan aynen devam ediyor..
Mesaj tarihi:
yok abi ya arabayı çalıştırır çalıştırmaz açınca klimayı çok soğuk vermiyo ama motor ısınınca şayet açarsan ve yüzüne tutarsan bayaa bi donduruyo bu arada dikkat ettim dururken ve klima açık değilken yol bilgisayarı anlık yakıt tüketimini 0,5 gösterirken klima açılınca ayarı ne olursa olsıun 0,9 hatta 1,1 e çıkardığını gördüm..
Mesaj tarihi:
motorun sicakligi ile alakasi yok klimanin sogutmasi. Gec sogutmasinin sebebi eger araba sicakta ise plastik sicak oldugu icin ve eger cam a veriyorsan soguk havayi once plastigi sogutuyor sonrasinda plastik soguduktan sonra gercekten serinlik hissediyorsun.
Mesaj tarihi:
bende motoru açtığım gibi klima soğutmaya başlıyor..

bide klima demişken ben bişeyi merak ettim.üste seviye bmw audilerde fln arabayı kuruyosun önceden şu saatte içini soğut ben sonra gelicem diye o nasıl çalışıyor?araba motorudamı çalıştırıyo durduk yerde.yoksa o arabalarda motor açık olmasa bile klima çalışıyo mu?

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 12:26 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hehe :D ama abi size şu kadarını söyliim ticari araç kullanmanın tadı inanılmaz başka bişi rahatlık otomobilden çok çok daha üstün bence performas ta bi çok otomobilden çok daha fazla caddy le 163 kmyi gördüm ve arabada zerre kadar savrulma yada sağa sola kaçma yoktu
Mesaj tarihi:
Bilmem ben benim arabayla 210 gördüm :p

Transporter kullandım bende 130 luk olandan. Gayet güzel gidiyor 190 da daha gidebilirdi basmadık 2metrelik arabayla artık :p
  • Yeni Oluştur...