guden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bu konulardan pek anlamadığım ( motorcuyum ben arabalar iligimi çekmiyor:P) için size soriyim dedim. Ablam ve annem kullanabilicekleri rahat, yani aile arabası olabilicek bir araba arıyorlar. 1.6 veya üstü dizel, bagaj hacmi büyük rahat kullanımı olan birşey arıyorlar. 25.000 - 35.000 ytl aralığında neler tavsiye edersiniz? 0 veya 2. el önemli değil. En son opel astrayı araştırıyordum biraz ama yakınlarda duyduğum bi kazada 2 aksınında rahatça kırıldığını duyduktan sonra aynı gözle bakamamaya başladım. Kullananlar varsa bu konuda düşündükleirni öğrenmek isterim. not: uzun yollardada( tatil vs...) içinde kullanılıcaktır.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 vectra, primera, mazda6, passat, mondeo 2. elleri tabi ki :)
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Merhaba. 2 yılı aşkın süredir Astra kullanıyorum. 1.3 CDTI benimkisi. Düz vites. 2007 modellerde otomatiğinide bulabilirsin ama büyük ihtimalle henüz ikinci elini bulamazsın. Sıfırının 39 bin YTL fiyatı var. Bagaj hacmi bu sınıftaki araçlar arasında en iyi iki taneden biridir muhtemelen. Sınıfındaki rakipleri de EURO NCAP 5 yıldızlı olmasına rağmen Astra en yüksek puanı almış olanıdır. Aks'ın kırılması bir kriter değil gerekirse sağlam iğne deliği kadar yeri kalmasın ama önemli olan kabinin rijitliğini koruması ve yolcuların içinden sağ salim çıkabilmesi. Zaten yeni nesil arabalar kaza anında deforme olacak şekilde üretiliyor ve kazanın şokunu emiyor. Astra güzel bi arabadır ama maddi imkan müsaitse Golf tercih edilmesi daha doğru olur. Neden dersen malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Birde kabin içindeki ergonomisi daha iyi ve ayrıntılara daha fazla özen gösterilmiş. Tabi Golflerin dizellerinin fiyatları oldukça yüksektir vergiler yüzünden. Bayan kullanımı için Sedan tavsiye etmiyorum. Golf, Astra, Focus bu üçünden birini tercih etseniz hayırlı olur gibi görünüyor. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:44 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ablan ve annen günde 100 km yol yapmiyorlarsa dizel-benzinli arasındaki fiyat farkini 5 yilda kapatamazsin..
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Evet bu arabam.com balonuna inanmaman gerek. Matematik diye bişey var ihtiyacın neyse ona göre kendi hesabını yaparsın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bütün arabayı reddetmeye neden olur mu bilmem, ama bilinmesi gerekn bişey bu : Micradaki koltuklarda yan destekler çok az...
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Benim astra yerdeki beton saksıların üzerinden geçti, arkasından çarpan bir sorento sayesinde (bu arada benim araba park halinde ve el freni çekilmiş vaziyette). Arabanın değişen sadece tamponları ve sol ön jantı oldu, ben o zmn inandım arabanın sağlamlığına. Astra iyi arabadır ya, öyle çok deli güzel demem ama insanı tatmin eder rahat rahat.
guden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Honda civic almaya karar verdiler sedan ve hb arasında gidip geliyorlar ama ben sedan almayı tercih ediyorum. Hb için 8k ytl fazla para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Kullanan varsa yorumlarını alabilirim:)
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 cok guzel arac ama bence sen haklısın sedan onlar ıcın daha mantıklı hb olanları 1.8 140 beygır ve cok da guzel..ancak sedan 1.6 (yada onda da 1.8 var) gercekten rahat..helekı otomatık seceneklerı cok basarılı anladıgım kadarı ıle zaten elegance donanımlısını dusunuyorsunuz..benımde dusundugum tek arac eger arabamı satarsam..yakıt tuketımı de fena deıl 1.6 olanların..tek kusuru bırazcık kosesı bucagı alısana kadar parkta fılan sorun olabılır ama alısılır bırde A sutunu sanırım o on camın dıreklerı..onlar donuslerde yıne alısıncaya kadar can sıkabılır.. sonuc:bence cok basarılı hb sını de ben alıcam ınsallah ...:D:D
Öne çıkan mesajlar