aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Merhaba, Alonsus realmindeki 70 level orc hunterımı takas etmeyi düşünüyorum. Takas etme sebebim arkadaşlarımla başka bir PVP serverında oynamaya başlamamız. Alonsus PVE server olduğundan karakterimi migrate edemiyorum. Takaslık karakter Grim Batol serverında olursa, çok çok iyi olur. Ama değilse, herhangi migrate i açık PVP serverıda olabilir. Belli bir class aramıyorum açıkçası. Ama Warlock, Rogue, Priest ve Paladin öncelikli tercihimdir. Bunun dışında başka bir arkadaşım da 70 level orc shamanını aynı koşullarda takas etmek istiyor. İlgilenirseniz sevinirim. Hunterın armory sayfası: Tık (Sayfa açılmazsa karakterin nicki Abdülmaiden) Shamanın armory sayfası: Tık (Sayfa açılmazsa karakterin nicki Shalafi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bu arada bahsi geçen shamanın heal gearıyla aynı ayarda elemental gearı da bulunuyor, enhance gearı da var epic 2h ile. enhance'in sadece 3 itemı kötü onun dışında mavi hepsi. bunun dışında charda 700gold ve bankada de edilmeyi bekleyen 400g eden itemları daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İlk ve son kez up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar