aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ikinci bahar süper baba yeditepe istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 İkinci bahar Bizimkiler Kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 tatlı kaçıklar tatlı hayat yaprak dökümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ikinci bahar kurtlar vadisi avrupa yakası bunlar dışında hiç dizi izlemedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 1- Ekmek teknesi 2- İkinci Bahar 3-Bir demet tiyatro 3.5-Avrupa Yakası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 1-Tatlı Hayat 2-Dadı 3-İkinci Bahar 4-Avrupa Yakası(kastım biraz bunun için ama izlettiyor bence) ilk üçü bu arada hayatımda izlediğim en iyi dizilerde ilk 20 ye koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 1-perihan abla 2-2.bahar 3-karanlıkta koşanlar 4-sır dosyası 5-elveda rumeli (çoook geç kalmış bir dizi. ama harika...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 - Tatlı Hayat - Bizimkiler - Kurtlar Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 -Karanlıkta Koşanlar -Hayalet -Kurtlar vadisi ilk 2 sezon. Hani prime time'ın yarısını reklamla geçirip, dizi boyunca da sanal reklam uygulamayıp, geri kalan süreyi de flashbacklerle geçirmeye başlamadan, polatın 2 adamla düzkontak mekan basarak tabancayla herkesi taramadığı 20-30 bölüm; senaryosuyla, kurgusuyla, her bölümü cendere ve pusuyla geçirmek yerine 1001 çeşit orjinal müzik kullanıp, kendisine hayran bıraktıran ilk 20-30 bölüm. Edit: Tatlı Kaçıkları unutmuşum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Tatlı Hayat Süper Baba İkinci Bahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İkinci bahar Tatlı Hayat Kurtlar vadisi (çakırlı laz ziyalı aslan beyli ilk hikayesi, KV pusu da pek aynı tadı bulamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ikinci bahar tatlı hayat bir istanbul masali :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çemberimde gul oya (abi adam guzel annatmıs daha nolsun..) super baba (ilk okul arkadasımın dizide oynamasının verdigi bi etki de yok degil) ikinci bahar (tam bir ustalar gecidi..konu guzel oynayanlar hiper..izlemeye doyama..) +1 olarak da avrupa yakası ata demirer li bolumleri..ondan sora baydı cıvıttı cirkn oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 -Kurtlar vadisinin ilk sezonu. -İkinci Bahar -Ekmek Teknesi -Bıçak Sırtı ( bi ara feci sardım bıraktım sonra, çok kalite diziydi bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kaygısızlar çok absürt kaçıyor. Bizimkiler; çocukluğumuzun dizisi, ordan torpili var. Ama 3 tane seçim yapılacaksa derimki; Yeditepe İstanbul Süper Baba İkinci Bahar Seçimimdeki en büyük etken bizden ve samimi olmaları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aquila said: ikinci bahar süper baba yeditepe istanbul + yaprak dökümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bi de kavak yelleri var dawnsonın creekinin çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Eskileri hepimiz seviyoruz. Süper baba, bizimkiler vs. onları saymıyorum. Yenilerden Son yılların en başarılısı - Avrupa yakası Son yılların en çok izleneni - Kurtlar vadisi 1. Affedilmeyen 2. Beyaz gelincik 3. Yaprak dökümü 4. Bıçak sırtı 5. Sessiz fırtına 6. Hatırla sevgili 7. Köprü 8. İki aile 9. Bindir bir gece 10. Sıla Daha böyle gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 1. stargate 2. stargate 3. stargate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kurtlar vadisi[ilk 2 sezon gibi bişi, pusuyu o kadar takip etmedim baydı bir süreden sonra] avrupa yakası[son zamanlarda cıvıdı tabi, ata demirerli bölümleri daha güzeldi] tatlı hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Tatlı hayat kırar yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 takip ettiğim 3 dizi asmalı konak bebeler duymasın kurtlar vadisi edit:tatlı hayatı unutmuşum ama takip etmiyorum,etmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 1-Yazlıkçılar (Benim için efsanedir. Pek kişi bilmez belki bu diziyi bizimkiler dizisinin kadrosunun yazın çektiği farklı senaryolu bir komedi dizisidir. Memleketim insanını daha güzel yansıtan bir dizi daha görmedim. Dizide her tip insan vardır ve çok güzel yansıtılmıştır) Ah internette bir bulabilsem bu diziyi....... 2-Kaygısızlar (herkes unutmuş lan bu dizi) 3-Tatlı Hayat (klasiktir zaten bazen flash tv'de görür izlerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 1-koçum benim 2-çemberimde gül oya 3-kavak yelleri(izmir dizisi olarak başlaması hoşuma gitmişti her ne kadar sonra yine ist e gitselerde yine de severim) edit:bıçak sırtı vardı onu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bicak Sirti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar