Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Turkıyede anımasyoncuların hepsınden cogu ya keloglan cızımlerınde yada dini cizgifilmlerde kullanıldıgı ıcın bu surecte pek ıyı bır reklam beklenemez hem zaten beyın gocu derken kalem gocu de basladı yanı kısacası ı ıh ıyı reklam yapamayız...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sesler, çekimler ve kurgu imaj şirketine ait,sadece karakter tasarımı&animasyonlar başka stüdyoya ait. [Bu mesaj GregowicH tarafından 07 October 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Vodan, 04 October 2003 01:02 tarihinde demiş ki: Killer Bean diye bir animasyon vardı bilen bilir. Ben onlara benzettim o mor sıçanları. Bu arada seyretmeyen warsa killer bean'ı bir araştırsın garanti ediyorum pişman olmazsınz =)[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 killer bean gördüüm en manyak animasyondur... 2x2=4[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu arada arkadaşlar hepinizden özür diliyorum... burada bu reklam hakkında bir topic açıldığını bilmiyordumç... gittim görsel sanatlarda açtım ama grafik olaylarından oraya girdiğini sanıyordum... her neyse aynı yorumu buraya yapıştırmanın alemi yok... orada yazıo acayip sevdim ben bu vadaları ehuehuehe...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar