Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Muhtemelen biliyorsunuz ama tekrar okumama rağmen epeyce güldüm yine, paylaşayım dedim :) said: Ferdinand Porsche, rahmetli oluyor ve öbür dünyada melekler Tarafından karşılanıyor. Melekler kendisinin olaganüstü otomobil tasarımından dolayı bir dilek hak ettiğini söyleyerek, isteğini soruyor... Porsche Tanrı ile 1 saat konuşmak isterdim." diyor. Melek derhal istegini yerine getirmek üzere Ferdinand Porsche'yi birsalona alıyor. Porsche Tanrıya soruyor: " Kadını yaratırken düşüncelerin nerdeydi?" Tanrı : " Ne demek istiyorsun?" Porsche: " çok hatalı yaratmışsın!" 1.Ön taraf aerodinamik değil. 2.çok ses yapıyor. 3.Bakım masrafları yüksek. 4.Ayda 5-6 gün tamamen kullanılmaz durumda. 5.Arka taraf çok sarkık duruyor. 6.Sürekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor. 7.Egsoz, emisyona çok yakın. 8.Farlar genellikle küçük. 9.Yakıt da son derece pahalı. Tanrı kısaca düşündükten sonra cevap veryor: Ferdinand, bunların hepsi doğru olabilir ama istatistiklere göre bir çok erkek benim icadıma senin icadından daha fazla biniyor!!.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben bunun prosche degil de porsche ile ilgili olanını seviyorum
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ben de cümlesine büyük harf ile başlayıp, cümlesini nokta ile bitirenleri seviyorum. Bilinçli olarak prosche yazmadım, belli ki hızlı yazayım derken karışmış. Bilgisayar başında vakit geçiren kişiler için oldukça alışılmış bir durum olduğu da aşikar. Ukalâlığın lüzumu yok yani. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:51 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ayarla ne alakası var ki.içimden geldi yazdım :) sana özel kasıtlı bir şey de değil yazı komik yazıya bşi diyen yok yani :)
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ehehe bunu yıllaar önce koymuşlardı diye hatırlıyorum. said: 7.Egsoz, emisyona çok yakın. Burası çok yaratıcı hakkaten de =P
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Rahatsız mı oldun şekerim ? :)
Öne çıkan mesajlar