St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Arkadaşlar delircem ya.Bu şarkıya sahip olanlar 2:31 de tam olarak ne diyor yazabilir mi?Ben çok ters bişi anlıyorum da.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 şarkıyı upload edebilirsen sahip olmayanlar da merak edip bakardı :D
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 valla sarkinin liriklerini buldum da sarki yok bende:) belki yardımcı olur [spo]Kırılmak çok kolay oldu Alışmak bir o kadar zor Yaşım sır verir oldu Oooof Darılmak çok kolay oldu Barışmak bir o kadar zor Vakit az gelir oldu Oooof Ölümden beter oldu Oooof Yazmamışlar kaderimi kimseyle Sarılmışlar niceleri sevgiyle Uçan kuşlar dönmez geri, güz diye Yazmamışlar kaderimi Oooof Tanışmak çok kolay oldu Sevişmek niye böyle zor Yerim dar gelir oldu Oooof Ölümden beter oldu Oooof Yazmamışlar kaderimi kimseyle Sarılmışlar niceleri sevgiyle Uçan kuşlar dönmez geri, güz diye Yazmamışlar kaderimi Oooof Yazmamışlar kaderimi kimseyle Sarılmışlar niceleri sevgiyle Uçan kuşlar dönmez geri, güz diye Yazmamışlar kaderimi Oooof[/spo]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 google da şöle bi sayfadan buldum http://www.freemp3depot.com/bedava-mp3-yukle-levent_yuksel-yazmamislar-2778.htmlsözlere bende baktım ama 2:31 çok garip işte
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sevişmek niye böyle zor demiş garip bişi yok ?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hmm benim muzipliğime denk geldi o zaman ben çok yanlış anladım da :)
Öne çıkan mesajlar