Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magery 110

Rexar

Öne çıkan mesajlar

dün bir vendorda magery +10 yüzüğü gördüm. benim de magery 98.4 ve energy vortex atmakta baya zorlanıyorum. hadi dedim alayım bunu 108.4 olsun magery rahat rahat yaratık öldüreyim. neyse saatlerce para yaptım ve aldım yüzüğü hehe başarıyla 100 oldu magery. malak gibi kaldım ve çok saçma geldi skillcap'inin üzerine çıkamaması. magery değil mi sonuçta 8*8 bir skill... zaten ben 110 ps alıcaksam yüzüğü ne yapayım, bırakırım gemide 110 olur.
neyse sonra bu uğraşımın boşa gitmemesi için magery 110 scrooll'u alayım dedim. yarım gün aradım gezmekten başım ağrıdı bulamadım ve böyle bir scroolun olup olmadığından bile şüphe etmeye başladım. nedir yaa alt tarafı istediğim 110. 120'nin bulunmamasını anlarım.
magery 110 satan ya da böyle milyorlarca scrool satan bir vendor biliyor musunuz arkadaşlar ve bunun fiyatı hakkında bi fikir verebilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

magery capin 110 olması lazım onun için 120 magery scrolları ates pahası[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...