Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

tartışma bitsin lütfen ağır cümlelere girilmeye başlandı çünkü.birileri banlanmadan bitsin.
ben paylaştığım için mutluyum huzurluyum rahatsız olanlar da uygunca dile getirirler ..
+1 cintonik=)

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:50 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sabah 4'te kalkıyor 1 saat giriyor 5 olduğu anda yatıyor belki geri. işte belki de gerçek bu.

not: evet gereksiz mesaj atılmasın bundan sonra.

not 2: biri tunca'yı uyandırsın artık.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:57 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@zarek
tuncanın uyanmasına ya da yorum yazmasına gerek yok=)

bu topicte imla tartışmaya gerek yok=)

zarekin kişilik sorunlarını(varsa) da tartışmaya gerek yok=)
ağız tadıyla bir videomu paylaşamadım burnumdan da geldi.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:07 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zarek seviye süper yasım hakkındaki yorumların mükemmel ama sen önce bir özeleştiri yap aynaya bak bi kişilik analizi yap doktora git hastaneye yat

edit: kutun dolu

yeri geldiğinde çok olgun mesajların var deprem topiğinde veya diğer bir baskalarında olduğu gibi ama birşey dikkatimi çekti tartışmaya girince olgunluktan uzaklaşıyorsun ve saçmalamaya baslıyorsun

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:05 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süre ciddi kalamıyorsan insanların özenip değer vererek yaptığı ciddi işlerle ya da ciddi sekilde fikir almak amacıyla bişeyler yazdığı ve paylastığı seylerle ilgili yorum yapma o zaman çünkü bazıları hassas olur ciddiyetten uzaklasınca kırılır ters laflar eder sen de bozulursun

edit: neyse yeter bu topiği işgale son verelim sen benim demek istediğimi anladın

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:10 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi fark ettim isabel'in de kutusu dolmuş.

@eagle: saçma şeylere de saçma cevaplar verilir. karşıdakine bağlı ciddiyet süresi. son mesajı yazma hastalığı olanlara da ayrıca kılım.

@tunca: tunca yazdığım şeylerden alınıp, kırılmazsın umarım.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:17 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden sen de benim saçmaladığmı düşündün senin saçmalıklarına verdiğim cevaplara bakarak...

edit:yeter bu topicte yazmıcam artık konu dışı

özür dilerim isabella saptım birazcık :/

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:13 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan izlemiştim videoyu yorum yapıcaktım da konunun içine etmişsiniz ki. Aferin der geçerim.

Keşke mutlu çiftler hiç küsmese, hiç ayrılmasa. Ne güzel olurdu dimi...

Eklenti: Klavyenizdeki 'Shift' tuşuna basılı tutup harflerin üstündeki (numpad değil yani) '3' tuşuna bir(1) kere basıyoruz. Ardından 'shift' tuşundan elimizi çekip 'a' harfinin tuşuna basıyoruz. O da nesi karşımızda 'â'

Eklentiye Not: Ayar verme amaçlı değildir. Sadece bilgilendirmedir. Eğer bunu denediyseniz ve zaten biliyorsanız özür dilerim o zaman.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:14 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...