Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tartışma bitsin lütfen ağır cümlelere girilmeye başlandı çünkü.birileri banlanmadan bitsin.
ben paylaştığım için mutluyum huzurluyum rahatsız olanlar da uygunca dile getirirler ..
+1 cintonik=)

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:50 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
zarek
üye [şikayet et]
§ 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:47 [ özel msj ]
@ast: baya bir süre geçmesi gerkmiş akıl edebilmen için demek ki.

Bizim gerçek hayatlarımız var zarek.

7/24 online olamıyoruz.
Mesaj tarihi:
Olay 24'te değil, 7'de.

Pazarları nete girmiyorum =P

Edit : Bu arada hakikaten topic'i çok saptırdık. Gereksiz mesaj atmayalım bu noktadan sonra bari. =/

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:56 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sabah 4'te kalkıyor 1 saat giriyor 5 olduğu anda yatıyor belki geri. işte belki de gerçek bu.

not: evet gereksiz mesaj atılmasın bundan sonra.

not 2: biri tunca'yı uyandırsın artık.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:57 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@zarek
tuncanın uyanmasına ya da yorum yazmasına gerek yok=)

bu topicte imla tartışmaya gerek yok=)

zarekin kişilik sorunlarını(varsa) da tartışmaya gerek yok=)
ağız tadıyla bir videomu paylaşamadım burnumdan da geldi.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:07 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kutum dolmadı arkadaşlar. doldurtmam... tunca da eninde sonunda uyanır bence.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:04 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zarek seviye süper yasım hakkındaki yorumların mükemmel ama sen önce bir özeleştiri yap aynaya bak bi kişilik analizi yap doktora git hastaneye yat

edit: kutun dolu

yeri geldiğinde çok olgun mesajların var deprem topiğinde veya diğer bir baskalarında olduğu gibi ama birşey dikkatimi çekti tartışmaya girince olgunluktan uzaklaşıyorsun ve saçmalamaya baslıyorsun

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:05 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bir yerden sonra ciddi bir şeklilde tartışmaya devam etmek baymaya başlıyor insanı. ama karşıdakine bağlı. mantıklı, makul şeyler yazılırsa neyse ama saçma şeylere de saçma cevaplar verilir.
Mesaj tarihi:
uzun süre ciddi kalamıyorsan insanların özenip değer vererek yaptığı ciddi işlerle ya da ciddi sekilde fikir almak amacıyla bişeyler yazdığı ve paylastığı seylerle ilgili yorum yapma o zaman çünkü bazıları hassas olur ciddiyetten uzaklasınca kırılır ters laflar eder sen de bozulursun

edit: neyse yeter bu topiği işgale son verelim sen benim demek istediğimi anladın

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:10 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şimdi fark ettim isabel'in de kutusu dolmuş.

@eagle: saçma şeylere de saçma cevaplar verilir. karşıdakine bağlı ciddiyet süresi. son mesajı yazma hastalığı olanlara da ayrıca kılım.

@tunca: tunca yazdığım şeylerden alınıp, kırılmazsın umarım.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:17 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o yüzden sen de benim saçmaladığmı düşündün senin saçmalıklarına verdiğim cevaplara bakarak...

edit:yeter bu topicte yazmıcam artık konu dışı

özür dilerim isabella saptım birazcık :/

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:13 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ulan izlemiştim videoyu yorum yapıcaktım da konunun içine etmişsiniz ki. Aferin der geçerim.

Keşke mutlu çiftler hiç küsmese, hiç ayrılmasa. Ne güzel olurdu dimi...

Eklenti: Klavyenizdeki 'Shift' tuşuna basılı tutup harflerin üstündeki (numpad değil yani) '3' tuşuna bir(1) kere basıyoruz. Ardından 'shift' tuşundan elimizi çekip 'a' harfinin tuşuna basıyoruz. O da nesi karşımızda 'â'

Eklentiye Not: Ayar verme amaçlı değildir. Sadece bilgilendirmedir. Eğer bunu denediyseniz ve zaten biliyorsanız özür dilerim o zaman.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:14 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Âââââââââââââââââââââââââ

côk îlgîncmîş

bende neden bu üst işareti hemen cıkmaz ikinci bişey girince cıkar diye merak ederdim
  • Yeni Oluştur...