IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tartışma bitsin lütfen ağır cümlelere girilmeye başlandı çünkü.birileri banlanmadan bitsin. ben paylaştığım için mutluyum huzurluyum rahatsız olanlar da uygunca dile getirirler .. +1 cintonik=) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:50 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 :) selam. hadi uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 video cok güzel,ama bi duygu yogunluguyla koymussun gibi geldi.umarım pişman olmassın.Yani özeliniz oldugundan dolayı. acaba bendemi yapsam mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:47 [ özel msj ] @ast: baya bir süre geçmesi gerkmiş akıl edebilmen için demek ki. Bizim gerçek hayatlarımız var zarek. 7/24 online olamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ast sende az değilsin he.7/24 online degiliz diosun saat 5 olmus hala burdasın (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 belki 02.30-05.3 arası giriyordur :D neyse neyse topiği yalan etmeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Olay 24'te değil, 7'de. Pazarları nete girmiyorum =P Edit : Bu arada hakikaten topic'i çok saptırdık. Gereksiz mesaj atmayalım bu noktadan sonra bari. =/ [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:56 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sabah 4'te kalkıyor 1 saat giriyor 5 olduğu anda yatıyor belki geri. işte belki de gerçek bu. not: evet gereksiz mesaj atılmasın bundan sonra. not 2: biri tunca'yı uyandırsın artık. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:57 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 asteroth kutun dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kutu derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yoksa sen kutu ne bilmiyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek seninde kutun dolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @zarek tuncanın uyanmasına ya da yorum yazmasına gerek yok=) bu topicte imla tartışmaya gerek yok=) zarekin kişilik sorunlarını(varsa) da tartışmaya gerek yok=) ağız tadıyla bir videomu paylaşamadım burnumdan da geldi. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:07 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kutum dolmadı arkadaşlar. doldurtmam... tunca da eninde sonunda uyanır bence. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:04 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 . (gerek kalmadı) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:04 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek seviye süper yasım hakkındaki yorumların mükemmel ama sen önce bir özeleştiri yap aynaya bak bi kişilik analizi yap doktora git hastaneye yat edit: kutun dolu yeri geldiğinde çok olgun mesajların var deprem topiğinde veya diğer bir baskalarında olduğu gibi ama birşey dikkatimi çekti tartışmaya girince olgunluktan uzaklaşıyorsun ve saçmalamaya baslıyorsun [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:05 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bir yerden sonra ciddi bir şeklilde tartışmaya devam etmek baymaya başlıyor insanı. ama karşıdakine bağlı. mantıklı, makul şeyler yazılırsa neyse ama saçma şeylere de saçma cevaplar verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 canım çok kutun dolu yazmak istedi madem konu sapmış.. dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 uzun süre ciddi kalamıyorsan insanların özenip değer vererek yaptığı ciddi işlerle ya da ciddi sekilde fikir almak amacıyla bişeyler yazdığı ve paylastığı seylerle ilgili yorum yapma o zaman çünkü bazıları hassas olur ciddiyetten uzaklasınca kırılır ters laflar eder sen de bozulursun edit: neyse yeter bu topiği işgale son verelim sen benim demek istediğimi anladın [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:10 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 şimdi fark ettim isabel'in de kutusu dolmuş. @eagle: saçma şeylere de saçma cevaplar verilir. karşıdakine bağlı ciddiyet süresi. son mesajı yazma hastalığı olanlara da ayrıca kılım. @tunca: tunca yazdığım şeylerden alınıp, kırılmazsın umarım. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:17 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 o yüzden sen de benim saçmaladığmı düşündün senin saçmalıklarına verdiğim cevaplara bakarak... edit:yeter bu topicte yazmıcam artık konu dışı özür dilerim isabella saptım birazcık :/ [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:13 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ulan izlemiştim videoyu yorum yapıcaktım da konunun içine etmişsiniz ki. Aferin der geçerim. Keşke mutlu çiftler hiç küsmese, hiç ayrılmasa. Ne güzel olurdu dimi... Eklenti: Klavyenizdeki 'Shift' tuşuna basılı tutup harflerin üstündeki (numpad değil yani) '3' tuşuna bir(1) kere basıyoruz. Ardından 'shift' tuşundan elimizi çekip 'a' harfinin tuşuna basıyoruz. O da nesi karşımızda 'â' Eklentiye Not: Ayar verme amaçlı değildir. Sadece bilgilendirmedir. Eğer bunu denediyseniz ve zaten biliyorsanız özür dilerim o zaman. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:14 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Âââââââââââââââââââââââââ côk îlgîncmîş bende neden bu üst işareti hemen cıkmaz ikinci bişey girince cıkar diye merak ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sonra işte bi yasli amca geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sonra sonra??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar