Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi kızlar Pati UO ya

Predator

Öne çıkan mesajlar

Şöyle gerizekalı laflara sinirlendiğimi biliyosun hala konuşuyosun Emre, herneyse biz server arıyoruz ama paticiği şu an tercih etmemizin nedeni player sayısı+fun server olduğu için çok fazla uzun ömürlü olmayacağını düşünmemiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada çok missliyor diye bir mit var ama vurma şansınız eskiden neyse şimdi de o. osi ile de aynı.

ayrıca fun serveriz diye belli bir kategoriye girmiyoruz (hoş ben fun serveriz de demedim ama). istediğimiz şey daha sonra gelecek oyuncuların da oyuna adapte olabilmeleri. ya da biraz daha rahat etmeleri vs vs. yoksa bizim serveri kapatma gibi bir düşüncemiz yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

crazy kim aga

craytotem miş

ama anormal bişey olduğunu iddia etmemişki misslediğin söylemiş.

NE BİÇİM ADMİNSİNİZ SİSTEMİNİZ SAĞLAM BOZUK DİYOSUNUZ HASTALIK HASTASISISIZ!!!!!1

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:30 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı Consun dediği gibi ben anormal birşey var demedim..
Eskidende ilk necro archer kasıp sonra poi fencer kasmistim.
Sadece hep necro archera heveslenip üzülüyorum.
Yıllar önce istiaronda ilk ruuo oynadigimda biraz daha sansli idim necro archer ile paso bala vurup kesiyordum.
Son 2 runuo serverıdır pek şansım tutmuyor onu diyorum.

Eskisi gibi olsa düşünmem derkende ortam baabında söyledim.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:23 tarihinde, CrayTotem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya herhalde ben 5 sene önce başka bi oyun oynuyordum uo adı altında, dediklerinizden tek kelime anlıyorsam necroyum.

@leath: mesaj kutumu pırıl pırıl yaptım domestosla. halen login ekranı bi invalid hede hödö diyor, bi verifying account'ta takılı kalıyor. kara bahtım kör talihim..
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam toplayın dionuzda bi kaç ay önce zegnayla felan oynadıgıımız serverdaki bebeler gibi adamlar doluşursa aglarsınız. kalite 0 küfürler hakaretler sataşmalar havada bence 25 kişi oynasa ama insan olsa daha iyidir. zaten kalabalık dedigin nolcak her serverda olay 40 kişinin çeresinde ve alt charlarında döner genelde ha tabi bide hayatını crafte adamış 2-3 pure crafter olsa yeter. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Az ama öz diye bir kavram UO için geçerli degil ki.. ne kadar çok adam o kadar eglence.. ayrıca yaratıcı küfürler de cabası..

Uotr nin ilk defa açtıgı bir sunucu vardi, eskiler hatirlayacaktır (daha dyna universiteye girmemi$ti, o kadar eski yani). Nostalji olsun diye eski versiyon UO lar kullanilabilir ki son 5 senedir UO gormemi$ olanlar da yeniden Brit Mezar ın keyfine varsinlar...

Dandik ogre lardan du$en +6 club larla PK avina cikmalar, +15 katana bulanin aninda PK olmasi falan bulunamayacak nimetlerdendi..(Bkz : SNN)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...