Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 alcatlos fencer dı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 eet 2. resimde elinde kryss varmış sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 emaleth, mesaj kutunu temizle lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 gayet güzel arkadaşlar server gelin oynayın biz oynuroyuz wlla gayet eğleniyoruzda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Şöyle gerizekalı laflara sinirlendiğimi biliyosun hala konuşuyosun Emre, herneyse biz server arıyoruz ama paticiği şu an tercih etmemizin nedeni player sayısı+fun server olduğu için çok fazla uzun ömürlü olmayacağını düşünmemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ortada çok missliyor diye bir mit var ama vurma şansınız eskiden neyse şimdi de o. osi ile de aynı. ayrıca fun serveriz diye belli bir kategoriye girmiyoruz (hoş ben fun serveriz de demedim ama). istediğimiz şey daha sonra gelecek oyuncuların da oyuna adapte olabilmeleri. ya da biraz daha rahat etmeleri vs vs. yoksa bizim serveri kapatma gibi bir düşüncemiz yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 masterıma laf edeni boğazlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sailor misslemeye laf edenler spheredan gelenler. orda karşıdakinin skilline bakmıyordu missleyip misslemediği. PROBLEM SİZDE DEĞİL AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ilk ss de varsa demekki runuo oynamış crazy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 griz, artiz misin arkadasim. Cons sen de git kilic cal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 crazy kim aga craytotem miş ama anormal bişey olduğunu iddia etmemişki misslediğin söylemiş. NE BİÇİM ADMİNSİNİZ SİSTEMİNİZ SAĞLAM BOZUK DİYOSUNUZ HASTALIK HASTASISISIZ!!!!!1 [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:30 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 orcun, getirtme beni oraya bak saclar 0 numara zaten korum kafayi momentumdan kayip olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sörfçüyüm lan ben. yermiyim o kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 elderon da var, hey gidi eski guildim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Heh heh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu evi bi yerden hatirliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu ev, o ev degil, ama ayni yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Aynı Consun dediği gibi ben anormal birşey var demedim.. Eskidende ilk necro archer kasıp sonra poi fencer kasmistim. Sadece hep necro archera heveslenip üzülüyorum. Yıllar önce istiaronda ilk ruuo oynadigimda biraz daha sansli idim necro archer ile paso bala vurup kesiyordum. Son 2 runuo serverıdır pek şansım tutmuyor onu diyorum. Eskisi gibi olsa düşünmem derkende ortam baabında söyledim. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:23 tarihinde, CrayTotem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 necro archer toplu actionda mükemmel bir char ama teke tekte her zaman birşeyi eksik kalıyor. başka bir serverda zegna nın vardı hit lightningli bir composite bowla evil omen atarak 80 üstü damage veriyordu potlanmayan adamlara instant atıyordu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ama hiro nakamuraya 3 vurusta yatiyodu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 120 anat 120 tct 80 dmg inc 100 str bonusu + pot sadece armor ignore 70 ustu vuruyodu uzerine light donuyodu bide insar atinca yatiyodu herkes hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ya herhalde ben 5 sene önce başka bi oyun oynuyordum uo adı altında, dediklerinizden tek kelime anlıyorsam necroyum. @leath: mesaj kutumu pırıl pırıl yaptım domestosla. halen login ekranı bi invalid hede hödö diyor, bi verifying account'ta takılı kalıyor. kara bahtım kör talihim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi adam toplayın dionuzda bi kaç ay önce zegnayla felan oynadıgıımız serverdaki bebeler gibi adamlar doluşursa aglarsınız. kalite 0 küfürler hakaretler sataşmalar havada bence 25 kişi oynasa ama insan olsa daha iyidir. zaten kalabalık dedigin nolcak her serverda olay 40 kişinin çeresinde ve alt charlarında döner genelde ha tabi bide hayatını crafte adamış 2-3 pure crafter olsa yeter. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Az ama öz diye bir kavram UO için geçerli degil ki.. ne kadar çok adam o kadar eglence.. ayrıca yaratıcı küfürler de cabası.. Uotr nin ilk defa açtıgı bir sunucu vardi, eskiler hatirlayacaktır (daha dyna universiteye girmemi$ti, o kadar eski yani). Nostalji olsun diye eski versiyon UO lar kullanilabilir ki son 5 senedir UO gormemi$ olanlar da yeniden Brit Mezar ın keyfine varsinlar... Dandik ogre lardan du$en +6 club larla PK avina cikmalar, +15 katana bulanin aninda PK olmasi falan bulunamayacak nimetlerdendi..(Bkz : SNN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 server acildi charlar bitti aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar