Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben girdim yayına hazır kimse yokken.ne çalacağımı şimdiden kestiremiyorum ama therionla başlıcam sorası kısmet :D edik : yayın doom bazlı oldu geçen hafta debelenip elin şililisine hazırladığım playlisti çalmaya karar verdim. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 22:43 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yayındayım, gotikle basladim neofolkla devam edicem. istekler için fazla soz veremiyorum, sinava hazirlanirken yaptigim bi yayın ne de olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 biraz dinliyim bakiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yayıni kapatmis gibi olmayayim da, giricek olan, girme aşki ile yanip tutusan yazabilir buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar