Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paticik FM dinlemek için; Winamp ile ; http://212.175.238.73:8000/listen.pls Browser ile ; http://forum.paticik.com/radyo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yayına girdim, devralmak isteyen yada yayını olan olursa haber eylesin, bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 antimodes uyutmaaa biziii uyutamaa biziii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ruh dinlendiren muzikler :) devamını bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Heheheheheh, hoşunuza gidiyorsa ne âlâ, olur da bayarsanız tarz değiştirebilirim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 metal çalcaksan gelirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 valla ben dinliyorum.sıkılanlar varsa degişsede olur farketmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 abi bence süper gidiyor.. msnden de söylüyorum biliyorsun uçuyorum ben şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Dead Can Dance çalıyorum, yakında tasavvufçuların dilinden konuşmaya başlarız yayını takip eden 2-3 kişiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 terazine tıkladım anti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Teşekkür ederim efenim =) Sigaram da var, siz uyuyana kadar giderim ben böyle, isteklerini olursa, tarz değişimi isterseniz, buradan haber eyleyin bana, hemencecik değişiveririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 valla benim 6 ya kadar yolum var sen yatıcagın zaman ne zaman istersen kapatabilirsin engel olmayalım :) ben dinlerim sen kapatana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 :) fg ye döniyim o zaman haydi ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yayın sahibi biri gelene yada bir başkası çalmak isteyene kadar giriyorum efendim. Yayını devralmak isteyen çekinmeden ya bu topice post yada bana ÖM atsın, çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bu akşam (19:00 - 21:00) arası yokum,üzgünüm önemli bir işim çıktı o saatte. Erken biterse girebilirim belki,isteyen alsın yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Je n'ai pas fini d'espérer, infatigable comme une araignée hululante, je guette pour les retenir dans ma toile quotidienne les joies du soir et du matin qui filent à toute vitesse. Tant pis pour les chagrins, les douleurs et les évènements qui passent lentement et qui s'effacent. Oui mais voilà je sais que je dois chaque jour, chaque heure, m'avancer vers cette falaise et vers ce grand trou sans fond. Je me retourne souvent et j'aperçois très loin le brouillard de ma naissance. Je suis le nomade qui marche la nuit et qui attend le jour et l'oubli. Venetian Snares - Tache. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 15dk gecikmeli de olsa yayına basliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cizirti var dory edit: oha benden miş DSFJBSFD [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 22:02 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 nasss? nasi var ya =/ edik: puufffffçççç!!!11 [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 22:03 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Fena değil yayın şu an, güzel şarkılar geliyor kulağıma =) Amorphis'in Eclipse albümünden The Smoke parçasını çalarsan süper olur, Denizli'deki dayıma ve kuzenime armağan edeceğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yanlız dory, anladığım kadarıyla 48kbps ile çalıyorsun, ben 96kbps ile çalıyorum ve bağlantı kaldırıyor mesela, kötü değilse bağlantın biraz yükselt derim kalitesini, ses çok değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Süpersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1024üm var 64 yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 o değil de solonordan ses yok =/ gelene kadar devam ediyorum yayına, tabi baska plani olan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar