W3ND1G0 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Sevgili dostum Akın'ın yaptığı bir çalışma. Kendi çizimini tarayıp renklendirdi. Arka planda kendi çizimi olmayan eklentiler de var göreceğiniz gibi. Bu nbl daki Balthor darkmoon için çizilmişti...[hline]seksendort.com w e n d i g o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 renklendirmesini anladım da neden hatları belli olmayan bir çalışmaya texture ekleyerek daha da karışmasını sağlamış anlam veremedim, aynı şekilde güzelim arka plan da kaynamış arada bilgisayar ortamında baştan renklendirilirse çok iyi bi çalışma olabilir bence.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 tek renk varyasyonlu (lavi) bi çalışma olsa hendi de daha mutlu olur gibi geliyo bana. o glow da orda iyi durmamış. anladığım kadarıyla daha çok "corrosive" bişiler istiyo arkadaş. misal disciplesdaki çizimler gibi. onda bu tür şeyler gitmez. grileri bol, beyaza az yer bırakacak bi şekilde resimi çizip (veya o hale getirip) üstüne renk ve doku vermek memnun edici sonuçlar olmuşmasına daha da yardımcı olacaktır.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 birkaç çalışmasını daha upload edeyim...[hline]seksendort.com w e n d i g o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 çizimin orjinali olsa yorum yapıcam...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 O göğsündeki yuvarlaklaşan kısım olmamış[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 texture batırmış olayı... çalışmanın ilk layerlı halleri elindedir, texture ı kaldır bak nası güzel olcak... resimdeki fantastik havayı bozmuş...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 vala herkes tersine şeler yazmış ama ben beğendim açıkçası :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 teknik aciklama yapamiycam ama resim guzel(elle cizilen bolum) ancak arkadaki alintiyla renkler tutmamis[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar