Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A-Tangun değerlendiriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sevgili dostum Akın'ın yaptığı bir çalışma. Kendi çizimini tarayıp renklendirdi. Arka planda kendi çizimi olmayan eklentiler de var göreceğiniz gibi. Bu nbl daki Balthor darkmoon için çizilmişti...

[hline]seksendort.com
w e n d i g o

Mesaj tarihi:
renklendirmesini anladım da neden hatları belli olmayan bir çalışmaya texture ekleyerek daha da karışmasını sağlamış anlam veremedim, aynı şekilde güzelim arka plan da kaynamış arada
bilgisayar ortamında baştan renklendirilirse çok iyi bi çalışma olabilir bence.[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Mesaj tarihi:
tek renk varyasyonlu (lavi) bi çalışma olsa hendi de daha mutlu olur gibi geliyo bana. o glow da orda iyi durmamış. anladığım kadarıyla daha çok "corrosive" bişiler istiyo arkadaş. misal disciplesdaki çizimler gibi. onda bu tür şeyler gitmez. grileri bol, beyaza az yer bırakacak bi şekilde resimi çizip (veya o hale getirip) üstüne renk ve doku vermek memnun edici sonuçlar olmuşmasına daha da yardımcı olacaktır.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Mesaj tarihi:
O göğsündeki yuvarlaklaşan kısım olmamış[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz.
Mesaj tarihi:
texture batırmış olayı... çalışmanın ilk layerlı halleri elindedir, texture ı kaldır bak nası güzel olcak... resimdeki fantastik havayı bozmuş...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
vala herkes tersine şeler yazmış ama ben beğendim açıkçası :)[hline]
"But he's the sort who can't know
anyone intimately, least of all a
woman. He doesn't know what a woman
is. He wants you for a possession,
something to look at like a painting or an ivory box.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
  • Yeni Oluştur...