tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yeni laptop alan yok mu kardesim? eger var ise mesaj plz!
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 1 ayi biraz gecti[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 benimde iste agustos sonunda aldim[hline]Playing the king in my kingdom!!!
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ana cok sevindim ben de bi tane aldım yeni fakat bunun icinden sadece recovery cdleri cıktı acaba size harici bir win xp cdsi verdiler mi?
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 8 ay önce aldım içinden xp home edition cdsi çıktı ama başka makinaya takınca bu registered notebook değil kullanamazsınız diyo :)[hline]rtc
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 recovery isetim sistemi dahil bilgisayari aldigin hale getiriyor[hline]
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ben network kurmak icin win xp cdsine ihtiyac duydum da dier bilgisayar win 98 ama o recovery cdlerii ne baska bi bilg de kullanabiliosun ne de icinden xp nin dosyalarını bulamna imkan var! ama yine de xp cdlerini vermeleri lazım cunku ben bunu orjinal yazılım die alıorum ve onu kullanmam lazım gerektiinde!
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: SM0KE, 07 October 2003 18:22 tarihinde demiş ki: 8 ay önce aldım içinden xp home edition cdsi çıktı ama başka makinaya takınca bu registered notebook değil kullanamazsınız diyo :)[hline]rtc bilgisayari ilk actiginda register your notebook gibi bir kisayol olcak ona tiklayip yapsaydin belki isine yarardi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bnm ki normal xp cdsi sanirim ustunde baska bisi yazmiyo compaq benim bilgisayar o yuzden farklidir belki[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 benim ki asus sanırım asuslarda bu is bole ama kıllanıo insan yani!
Öne çıkan mesajlar