demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Horrible, cok sagol yaa.Ben bu adamin nickini tikky_cemal olarak hatirliyodum.Ondan gunlerdir bulamamisim. :D Ahah super oldu bu ya.Cok cok sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Zarek isterse bütün birinci ligle beraber olur sen hala kaşar diyemezsin. kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 k... ka... ka.... kaş... kaşş.... olmuyor gerçekten de diyemiyorum artık. teşekkürler cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ayrıca namus ve namussuzluğu hayır efendim siz kouşamazsınız. toplumung eleneklerine göreneklerine törelerine uymuyor diye insanları damgalıyamazsınız cevalandıramazsın. alında bunu kimse yapamaz, senın namussuz diey tanımladığın hareketler sadece toplumun hoşgörülerinin (ki sizin için hoşgörü demek cok yanlış) dışına cıkmaktır ki bunun kimseye zararı yoktur. vardır diyen ise zaten karşındakinin kısıtlıyarak öncelikle ona zarar veriyodur, karşılığında en kadar acı cektiği zor duruma düştüğü ise tartışılır, hatta tartışılmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yo hayır. Aldatan kız da kaşar değildir, aldatan erkek de adi değildir. Bir kız bir erkeği aldatıyorsa ilişkide sorunlar olabilir, erkek kızı yeterince memnun edemiyor olabilir, kızın çocukluğundan kalma problemleri olabilir, bu liste de uzar gider. Her şeyi formülize etmeye çalışmayın bence. İlişki dediğiniz milyon detayı olan, milyon farklı bakış açısı olan bir olay. Her ilişki de farklıdır, kendine hastır. Her ilişkiyi de ayrı ayrı incelemeniz gerekir. Her insanı olduğu gibi. Ne kadar kolay şeytanlar ve melekler bulup kendinize "bu kaşar, bu evlenmelik" demek. Çok daha karmaşık hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cüce, gazı aldın. abarttın iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yaw.. kaşar çıkarsa anlazrsın sen onu zarek ;) anlamazsan da dert etme.. öyle devam eder hayat.. napalm artıkın ancak "o kaşar, bu dinsiz, şu bilmem ne, onun kaşının üstünde gözü var demekki amuda kalkmış duruyor! vay anasını zor oluyordur böyle gezmek" ..falan bunlar boş işler.. vallahi boş.. size ne milletin çatısından damından! kim çıkarsa çıkar çatıya, dama.. yok kaşar diye bi tanım var ancak neden bunun gibi kişisel tercihlere bağlı olacak şeyleri habire tartışan fikrini empoze etmeye çalışan zorbalara yakışacak hakaretamiz bir tanım yok? "ben bakire kız alıcam" bravo! al kardeşim bana ne? "benim için bekaret önemli değil" bravo! değilse değil bana ne? "kişisel tercih" kelimesi craniumdan içeri nüfuz ediyor mu önemli olan o.. gerisi boş. tartışsanız da neyi tartışacaksınız.. benim doğrum bu, senin doğrun şu.. 5saat sonra da aynı şey.. benim doğrum hala bu, senin doğrun hala şu.. e.. kişisel tercih işte.. diğer yandan ben bunu yazarkene gelen nocom'un mesajınada öncelikle şunu söyleyebilirim.. ironiyi anlamayan nesle aşina değilim.. ancak kinayenin de bir farkındalık gereketirdiğinin farkındayım amma yapabilecek bir şey yok.. not:yazdıklarımın acaip ciddiye alındığını hissetim birden, öbür mesajda verilen değerler tamamen yaklaşık değerler olup ironiyi güçlendirmek için yazılmıştır sadece. gidip ciddi bir analizde kullanılmadan önce lab. deneyleri doğrultusunda gerçek değerlere ulaşılmalıdır. ama poisson oranı=0,5 tamamen sıkış! hatta sıkışmaz oldu gibi bişi... [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 04:14 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 analiz sonuçları şöyle: aldatmak doğaldır. kız ne yaparsa yapsın kaşar olamaz. namus ve namussuzluk da ne haddimize. evet geriye bir şey kalmadı. iyi sabahlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 başka bi analizin sonuçları: cranium oldukça kalındır.. kişinin sesi içeride yankılanmaktadır. pi yi üç ondort alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 abatrtmaıdm eğer yazdıklarımı anlıyabiliyosan mutlu olucam o kadar. okudum baktım az bile sölemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cuce damgalamak demişsinde her insanın başkası hakkında düşünmesi, fikir yürütmesi damgalamak değil midir ? namus, namussuzluğu geç, birisi hakkında fikir yürütmen zaten damgalamaktır. yazdığım 3 paragraf yazıdan sonra arkadaşın teki kalkıp benim kız arkadaş çevrem hakkında yorumda bulunuyor, bu damgalamak değil mi :) verilen konuya az çok göz gezdirdim. zaten herkes aynı şeyi düşünse hayat tek düze olurdu. karşıt fikirler olduğu sürece farklılık devam eder. önemli olan karşı tarafa kendi düşünceni empoze etmemektir. said: ironiyi anlamayan nesle aşina değilim.. ancak kinayenin de bir farkındalık gereketirdiğinin farkındayım amma yapabilecek bir şey yo sen ayşe ile velideki 3. şahsı tartışırsın, ben 3. şahıs ile tartışan kişiyle tartışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: ayrıca namus ve namussuzluğu hayır efendim siz kouşamazsınız. toplumung eleneklerine göreneklerine törelerine uymuyor diye insanları damgalıyamazsınız cevalandıramazsın. alında bunu kimse yapamaz, senın namussuz diey tanımladığın hareketler sadece toplumun hoşgörülerinin (ki sizin için hoşgörü demek cok yanlış) dışına cıkmaktır ki bunun kimseye zararı yoktur. vardır diyen ise zaten karşındakinin kısıtlıyarak öncelikle ona zarar veriyodur, karşılığında en kadar acı cektiği zor duruma düştüğü ise tartışılır, hatta tartışılmaz bile. asimile olmuş bir görüş .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sanınkide faşistce bir görüş, kendi fikirlerinle doğrultusunda başkalarını cezalandırmayı normal görüyorsun. benim görüşümde asimile olmuş bir taraf yok. ehr zaman böleydi hiç değişmedi, ben adamın karnından böyle doğdum, evlendiğinde bakire olmıyan anamın karnından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Nasıl yani asimile olmuş? Kim asimile etmiş? Görüş nasıl asimile oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cücenin kafatası da normlara uymuyor zaten! büyük ihtimalle siyonist uşağı.. eee.. amerikan mandacısı ve... neoliberal evangelist!! evet evet.. oldu şimdi.. evet busun sen cüce! ha unutmadan bu "tartarin de tarascon" falan da okur.. bööle fransız edebiyatınada yatkındır.. asimile değil de kişisel dediğim bu işte ;) kişisel görüş.. kişisel tercih.. bizden değilse asimiledir! Negzel dünya.. ^_^ yalnız pek şen bi başlık bu yahu.. dişe dokunmayan boş konular hakkında şiddetli çarpışmalar yapmaya çalışan marshmallow zırhlı pamuk helvası şövalyeleri falan gibin [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 04:31 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 İnsanları, toplumları asimile edersiniz de, biri lütfen çıkıp bana bir görüş nasıl asimile edilir açıklayabilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 asimile edilmiş dememiş olmuş demiş. insanlar asimile edilir. asimile edilen insanlarında görüşleri asimile olmuştur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 olur ehrhalde kasarsan ya ne biliyim termilojik bilgim o kadar iyi değil benım. ben coşkulu ama yalnız kalplerin bıckın savunucusuyum dasaa, pamuk şekerimi gümüş rengi özeyle boyadımda geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: sanınkide faşistce bir görüş, kendi fikirlerinle doğrultusunda başkalarını cezalandırmayı normal görüyorsun. benim görüşümde asimile olmuş bir taraf yok. ehr zaman böleydi hiç değişmedi, ben adamın karnından böyle doğdum, evlendiğinde bakire olmıyan anamın karnından. evet faşistce bir görüş benimkisi kabul ediyorum. fikirlerimle de başkalarını cezalandırıyorsun diyebilirsin buna da karşı çıkamam. ama diyorsun ki bunlara siz karar veremezsiniz, tartışamazsınız. bu nedir peki ? faşist olmayan ve cezalandırmayan bir yaklaşım mı ? neden benim bunu tartışma hakkımı elimden alıyorsun o zaman :) asimile görüş evet çünkü daha önce tartışılan ve şu anda tartıştığı bir konu için tartışılamaz dediği için. şu anda buna karar veremezsin bile demen bu konuyla ilgili tartıştığının kanıtıdır. anlatabilmişimdir umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Hangi açıdan, nasıl asimile olmuş? Bir kere, neymiş de asimile olmuş? Normali nedir bunun? Standart olarak almamız gereken nedir mesela yani? Buna kim karar veriyor? Yani nedir sizin düşüncelerinizi "olması gereken" yapan da, başkalarının düşüncelerini "asimile edilmiş adamın asimile olmuş düşüncesi" yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Antimodes52 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesajı attığımda senin mesajını görmemiştim nocom :) Ancak anlayamadım pek yani, tartışılamaz demesiyle asimile olma kavramını bağdaştıramadım, bir de tartışılamaz demesi "benim dediğim doğru, o kadar" tarzında değil de sanki, daha çok "neyin doğru olduğunu hiç birimiz bilemeyiz, kimseye de bu doğru demek düşmez" havasında. Bu da faşizanlıktan baya bir uzak olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 nocom canım benım, tabiki konuşucaz tabiki tartışıcaz, ama sen "ben kıza kaşar derim" dediğinde kıza yazık oluyor guzide toplumumuzda, o kızın cevrsi bu sözü kanıksadığında bi anda hayatı değişiyo buda bi şekilde damgalamaktır. sen fikir bazında insanlara kaşar diyorsan bunu kendine saklıyorsan bak ok o zaman, ona neden ben laf ediyimki, kendi fikrini başkasına zarar vermeden koruyosun, ne güzel bişey bu asimile falanda olmaz o fikir. yanı faşist olmıyan celandırmıyan bir yaklaşım kendi fikrin olan kendi gerceğini kendine saklamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 asimile olmuş bir görüş. kime göre neye göre ? namusun ölçüsünde kızın önceki cinsel yaşamını da değerlendiren kişiye göre, cinsellik namus değildir demek asimile olmuş bir görüş demektir. kaldı ki bu kişi, kendi fikrine uymayan düşüncelere hitaben siz bu şekilde konuşamazsınız deyip ifade özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıyorsa iki kere asimile olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar