Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Elinde Diablo II ve aynı zamanda LOD cd keyi olup da satmayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir mi? Tabi, başkasına verilmiş, banlanmış vs olmaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 http://www.securegamers.com/c0ik/ bir bak, 24 saat içinde elinde oluyor cd-key güvenilir birisi, 2-3 kere alışveriş yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kertenkel warcraft 3 ve exp. ının cd key ini 12 dolar a satiyor gayet uygun . Yalnız ben daha önce hiç paypaldan alısveris yapmadım soyle bir yazı cıkıyor tıkladımmı neden acep ? said: This recipient is currently unable to receive money. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 09:42 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 adamın paypal hesabı değişti url'deki değil msn'e ekle adamı ordan al paypal adresini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar