Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyede sistem gerksinimi???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni keyboard almayı planlıyorum logitech g15alıcam ama aklımı kurcalıyan bişey var g15 i araştırırken sistem gereksinimi diye bişey dikkatimi çekti keyboardda sistem gereksinimi nedendir çözebilmiş değilim biri izah edebilir mi lütfen
Mesaj tarihi:
thasaad ben zamanında çok düşündüm alayım mı almayayım mı diye CSS oynarken fakat türkçe karakter yoktu o yüzden almadım. Eğer türkçe karakter koymadılarsa klavyeye dikkat et bu konuya derim

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:31 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o klavyenin çok bir özelliği yok. fps lerde mouse önemli ama klavyenin pek bir önemi yok. wasd tuşlarını renkli yapıp satıyorlar zaten oluyor oyun klavyesi :)
programlayabildiğin kısayol tuşları var. led ekranında canını kurşununu falan görüyorsun ama zaten ekranda var niye bakasın oraya.
Mesaj tarihi:
Özellikle reflekse dayalı oyun oynarken klavye çok şey değiştirir beyler. Ne var ki, z-board'ın tek olayı da abuk tuş takımları; ama bazıları çok şekil adamın canı çekiyor :P

Hatta aklıma gelmişken: klavye budur.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:48 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sistem gereksinimi buyuk ihtimal Lcd ekrani icindir.yoksa bildigin klavye iste. bu arada bende g15 kullaniyorum gayette memnunum.tek sorunu ki sorun olrumu senin icin bilmem , klavye ingilizce.
  • Yeni Oluştur...