Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Paten

Villians

Öne çıkan mesajlar

dediğin bu mu?

yani inline mı?

spor mağazalarından bulabilirsin.. sport point extreme falan yani.. hem de en canavar markalar falan da var..

sport point akmerkez, antalya (5m migros), galeria, kızıltoprak, nautilius falan bi sürü yerde var..

Bunun gibi bi sürü marka daha var [satış yapan yer manasında marka]

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:38 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
selam. önce ne tarz paten kaymak istediğini merak ettiğimi belirtmekle beraber, aggressive tarzda(bilmeyenler için: rampalarda falan kullanılan atraksiyon patenleri) bişeyler bulman için yardımcı olabilirim sanırsam.

istanbul içinde, kadıköy tepe nautilus alışveriş merkezinden üsküdar tarafına doğru yaklaşık 100-200 metre yürüdüğün zaman, sağda "ansal sport" isimli bir spor mağazası var -ki kendileri snowboard dan kayağa trekkinge kadar bir sürü outdoor spor malzemesi satıyor. ben geçtiğimiz şubatta oradan almıştım patenlerimi, şuan gayet mutluyum. üstelik iyi de bir marka. düşünüyorsan oraya bir bakmanı öneririm.

başlıkta K2 ya da Rollerblade gibi markalardan söz edilmiş, malesef son birkaç yıldır o markalar Türkiye den satışlarını çekmiş durumda. hiç bayileri yok. bu ansal sport ta topkapı dan bir mağazadan istetiyor, sanırsam kalan stokları tüketiyorlar, o yüzden seri davranmakta fayda var=) benim aldığım model Roces Majestic 12 High Cuff, 240 lira ödemiştim geçen sene.

diğer alternatifin internetten sipariş vermek, en fazla 10 günde elinde oluyor patenin, ancak numarayı tutturamama gibi bir durum olabilir dikkatli ol derim.

not: carrefourda o spor mağazalarındaki patenlere çok güvenmeyin derim. sağlam görünüyor olabilirler ama çok çabuk elinizde (ya da ayağınızda işte) kalabilir onlar. aman diyim.

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

beyler zamanında prof. paten kayıyordum, tavsiyem amatör bile olsanız eğer durumunuz iyiyse(maddi) ve anlık heves değilse, düzgün bi paten alın. K2 en iyi paten fln değildir ama iyi bi patendir. bende Rollerblade Canvas vardı zamanında eğer street kayacaksanız tavsiye ederim. abec 3 olduğundan kolay dağılmaz. ama rampa kayıcaksanız delux fln alın abec 5 tir. ama deluxler yolda çok zorlamaya gelmez. patır kütür kullanırsanız bilyeleri elinize alırsınız :) Fiyatlarıda 100 küsür fln olması lazım. araştırmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...