Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Elinde Dibalo II ve aynı zamanda LOD cd keyi olup da satmayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir mi? Tabi, başkasına verilmiş, banlanmış vs olmaması gerekiyor. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 1. pazar bölümü 2. bildigim kadarıyla cd--key alışverişi vs paticikte yassah arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 pazar bölümündede var topic.belliki kimse bakmamış diye buraya açtı. ki sonuçta bilgisayar oyunları bolumunu de kapsıo topic..neyse.. benim kullanmadıgım cd keyim var.baya oldu alalı biraz oynayıp vazgeçmiştim cdkeyden başka vermem gereken birşey varmı.yani kullanıcı adı ve mail hatırlamıorum diğer topice yazcaktım ama unuttum.paraya falanda gerek yok özeline atarım cd keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yok cd-keyler yeterli oluyor. ama istersen parasını da veriyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ya yok ne gerek var.aldım 1-2 kere oynadım bi dahada kullanmadım öms atıyorum keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 aldın mı keyi ceday ? öms attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 aldım cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 önemli degil.calısıo dimi yanlıs yazmış olabilirim 1-2 rakamı veya harfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yok calisiyor saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar