Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Canıms abarttım heralde deprem derken. Ama kıza öle demeseydin keşke. Aslında iyi mi etmişsin lan? (sinsi planlar içerisindeyim). Bence bu tür konular kışın tartışılsın, patlıyacak iyicene.
Mesaj tarihi:
@kingPin sanirim yanlis okumussun,

ne yaparsan yap gunah sayilmayacak, ayiplanmayacak demis..

gunah, suc olmayan ne yaparsin dememis

diyip bu konudan kaciyorum, dogrulariyla yanlislariyla

edik: kingbin, binnn binn ; bin degil pinmis evet, bin daha guzel olurdu.

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:05 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yaf zaten kıs arkadaş, sevgili dediğiniz şeyler ilk görüşte aşk harici arkadaşlarınız arasındaki kızlardan çıkmıyor mu?

böyle mesaj verici aşmışım olaylarını aşın artık. bıktık sizin gibi ergen sivilceli insanlardan.

doğruya doğru konuşun bi kerede... analcı(lol) yaklaşımdan uzaklaşıp doğru düzgün bakın olaya anlayın bi olayı sora konuşun ne konuşacaksanız...
Mesaj tarihi:
tecavüze uğrayıp memnun kalan zihniyetten korkun asıl. bi analiz konusu daha. şimdiden 2 aylık analiz çıktı.

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:09 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tandığınız bi kıs mini etek giydiği zaman ereksiyona uğruyorsanız o kız sizin dostunuz değildir.

tanıdığınız bi kıs eğer mini etek giydiği zaman ereksiyona uğramıyorsanız o kız dostunuz olabilir.

tanımadığınız güzel bir kız mini etek giydiği zaman eğer hiçbir zaman ufaklık tepki vermiyorsa erkek değilsiniz.
Mesaj tarihi:
siz hastamısınız?

kadınlar erkekleri o kadar etkilemek için uğraşıyorlarsa elbette ki bakılmaktan ve seks fikirlerinin kafanızda canlanmasından bir miktar zevk alıyorlardır, arkadaşın hakkında birşeyler elbette bir günün, bir saati, bir an için bile düşünürsün ancak burada ki ince çizgi harekete geçmemek.

ayrıca zarek, şu forumdan bir daha login olmayacak şekilde çıkarsan çok sevineceğim, kimsenin umrunda değilsin, git attention whore deponu başka yerde doldur.
Mesaj tarihi:
hiç kimse hikaye anlatmasın.bir kızla bir erkek sadece birbirlerinin tiplerinden hoşlanmıyorsa arkadaş olabilir.aslında arkadaş da olamaz.arkadaş olanlarin kız yada erkekten biri hoşlanıyordur kesin.hoşlanmasa bile tipi güzel geliyordur falan.kız erkek tam anlamıyla arkadaş olması imkansiz.menfaat arkadaşlıgı rulaz
Mesaj tarihi:
@cold: diyelim ki kimse yokken ereksiyona uğradın. o zaman ne olacak ? bu işin çok çeşitli bağımsız, fizyolojik süreçleri var. şimdi ince ince penisin yapısını anlatıcak değilim ama en basitinden sabah ereksiyonu diye bir şey var.
Mesaj tarihi:
ne alaka şimdi bu ? her şekilde yanlış bir analiz olmuş kusura bakma bi kere söylediğin olay kişinin abazanlık derecesi ile değişen bir durum, yani kimi insanlar vardır mini etek giyen kızları görüp ereksiyona uğruyorlardır kimileri o kızla temas edince uğruyorlardır, ayrıca burda ereksiyona uğramak lafı yanlış bene daha çok tahrik olmak ne biliyim ben lan ben işte öyle şeyler söylenmeli zaten sakat böyle konular ayrıca nukbaslıklıkız sana ne oluyor sen erkek misin ki mini etek giyen kızdan tahrik oluyorsun ha cinsel tercihlerin başkaysa bilemem :)
Mesaj tarihi:
Sadece aşık olduğum kız etkiler beni her yönüyle,şuan ki gibi(böhü).Gözüm dışarda değildir yani.
yok beyonce son klibinde donsuz cıkmıs fln umurum değil.Eskidendi o coşkunluk.Şimdi güzel diyip gecerim yani,fazlası değil.İdeal bir eşim yani,duyurulur;P
  • Yeni Oluştur...