UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bundan bır ay once hıc bır sorun yoktu ama sımdı sık sık gırdıgım bır sıteye uye gırısı yapmaya calıstıgımda hep sayfa goruntulenemıyor diyor...Bundan once sorun herhalde sıtede dıyordum ama 1 aydır boyle olunca sorun bende mı demeye başladım..Reklam gibi olucak belki ama sitenin adı da karakedi.org bır aydır uye gırısı yapamıyorum napıcam ben ya=? [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 12:32 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bikac gundur bende de oluyo, hele download yapacaksam cildiriyorum.Bi cozumunu bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ie mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 evet fırefoxdada denedım ıkısındede aynı sıteden uye gırısı yapamadım... [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 20:00 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 çağırın operacıları =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yaşasın safari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar