Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Bu Firefox eklentisini kullananlar google videolarını indirmekte sorun yaşıyo mu acep? Uyuz oldum google'dan inmiyo bişey... Youtube falan ok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yaw koca patide bi haberi olan kimse yok mu bu olaydan be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hmm dur deniyim bi.. bende var.. edit: ben de indiremedim.. çok garip.. halbuki download videos from youtube google falan diyo :S adresleri geçerli bulmuyo yalnız. adreslerde bişeler vardır belki... [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:42 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ilgili alakalı patilere (!) teşekkürler. Sorunu hallettim, muzdarip başkası varsa yararlansın diye çözümü şeediim buraya... [spo] javascript:if(frames[0].document.getElementById('macdownloadlink')!=null){window.location.href=frames[0].document.getElementById('macdownloadlink')}else{alert('You are not visiting Google Video or the current video can't be downloaded.')};[/spo] spoiler içindeki kodu bookmark olarak kaydediyoruz. soora googleda istediimiz videoyu buluyoruz. Videoyu izlerken bu bookmarka tıklıyoruz ve download penceresi çıkıyo karşımıza... bu kadar da kek bişeymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar