Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Bu Firefox eklentisini kullananlar google videolarını indirmekte sorun yaşıyo mu acep? Uyuz oldum google'dan inmiyo bişey... Youtube falan ok ama.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yaw koca patide bi haberi olan kimse yok mu bu olaydan be :/
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hmm dur deniyim bi.. bende var.. edit: ben de indiremedim.. çok garip.. halbuki download videos from youtube google falan diyo :S adresleri geçerli bulmuyo yalnız. adreslerde bişeler vardır belki... [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 22:42 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ilgili alakalı patilere (!) teşekkürler. Sorunu hallettim, muzdarip başkası varsa yararlansın diye çözümü şeediim buraya... [spo] javascript:if(frames[0].document.getElementById('macdownloadlink')!=null){window.location.href=frames[0].document.getElementById('macdownloadlink')}else{alert('You are not visiting Google Video or the current video can't be downloaded.')};[/spo] spoiler içindeki kodu bookmark olarak kaydediyoruz. soora googleda istediimiz videoyu buluyoruz. Videoyu izlerken bu bookmarka tıklıyoruz ve download penceresi çıkıyo karşımıza... bu kadar da kek bişeymiş...
Öne çıkan mesajlar