Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 merhaba ahali. forumda ufak çapta bir arama yaptım ama birşey bulamadım. aslında belki daha güncel programları kaçırırım düşüncesiyle çok da gerilere bakmadım. neyse, sadede geliyorum. elimizde birkaç adet dizi sezonu var. lost ve heroes bunlardan şimdilik önemli olanları. bunları dvd'ye kaydedip bir dvd oynatıcıda izlemek istiyorum. bunun için neler yapmam gerektiğini tecrübeli patilere danışayım dedim. internette arama yaptım ama daha çok lisanslı programların siteleri çıkıyor ve genelde hepsinin bir sürü hatayla dolu olduğunu belirten yorumlar yapılıyor. aralarında avi2dvd'yi denemiştim de, 2 saatlik filmi 20 saatte mi ne yazmaya kalkmıştı. "hadi canım" demiştim ben de doğal olarak. şimdi, tekrar belirteyim. girdi olarak - çok sayıda avi formatında dizi bölümü (tüm sezonu bir dvd yapmak istemiyorum ama her bölüm için de bir dvd yazamam) kullanacağız. çıktı olarak da - iso olursa hayra geçer. farklı çıktı veren programların çıktı formatlarını da belirtirseniz süfer olur. - kısa sürede yazan, - ses ve video kalitesi yüksek olan, (olabildiği kadar) - ücretsiz (bu pek önemli değil) - birden çok bölümü bir dvdye yazabilecek yazılımlar ise tercih sebebidir. yorumları ve tavsiyeleri alabilirsem sevinirim. şimdiden yayında emeği geçecek tüm patilere teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Çok uzun valla okuyamadım hepsini : p ama Nero 7 ile bi dene. O yapıyor bildiğim kadarıyla. O olmadı Ulead'in programlarını öneririm. Bilgisayara bağlı herhangi bir görüntü aygıtından görüntü alarak da DVD yapabiliyor. TV kartı ile kullanmıştım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 nero yapıyor benimde bildiğim, menü falanda ekliyor hatta. tabi yamuluyorda olabilirim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar