Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBC Sunucusunu Tebrik Edesim Geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
23 gün hapiste kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Paris Hiltonu sabah haberlerinin ilk sırasında gören Amerikan NBC kanalının sunucusu, Paris haberini önce yırttı, yeni metin uzatılınca da çakmağıyla yaktı. Gündemimizde daha önemli şeyler var. Paristen kurtuldum diyen spikerin görüntülerini Youtubeda 250 bini aşkın kişi izledi. Bu arada CNNin Larry King Live programına konuk olan Hilton, programın izleyici oranını üçe katlayarak 3.2 milyon kişi tarafından izlendi

video burda:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27604&cat=150&dt=2007/06/30

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:35 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
işte yav. işte yav.

budur abi, gerçekten budur. kendisini tüm içtenliklerimle kutluyorum, ve kendisine ilk +rep'imi hatta reputumu, reputation'ımı neyim varsa veriyorum.
Mesaj tarihi:
ben olsam ben de yapardım
ki gayet de haklı, türkiyede de aynı sorun var, koca tren rayından çıkıp bir sürü insan ölürken, bir tane hülya avşar haberi tüm olanları unutturabiliyor bir günde.
Kıskanmış olabilir, ama onun yerine doğru dürüst bir haber sunucusu da olabilir.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 04:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Paris Hilton spikeri çıldırttı VİDEO
NBC sunucusu, Paris haberini önce yırttı, yeni metin uzatılınca da çakmakla saldırdı. Spiker, “Gündemimizde daha önemli şeyler var. Paris’ten kurtuldum” dedi.

Çakmakla Kİme Saldırdı O.o
  • Yeni Oluştur...