Lethious Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 delirmek üzereyim. grubum için bir myspace açtım ancak temayı nereden değiştireceğimi bir türlü bulamadım. acil yardıma ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kod yazıcan html kodları ile yapılıyo. kodu yerleştireceğin yer about kısmı olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 html kod olayını biliyorum. ancak o kutucuğun nerde olduğunu bulamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 edit profile a gir about me kutusunda kodları ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bütün myspace ekibi yapıldığını bildiği halde hala o kıytırık kutucuktan yaptırıyor, bari legal bir şey yapın artık şunu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar