Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 öldü ya : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yalan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ciddi misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Angelotti ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Hiçbir kanalda, sitede filan öldü haberi yok; ben de anlamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 şakaysa kötü, ciddiyse daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben de hiçbir yerde öyle bir haber bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bende duydum birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 haber yalanmis arkadaslar, fox tvde kadin acikladi simdi. kanalin tekinde beyin ölümü gerceklesti falan demisler ama dogru degilmis, bir umut daha varmis. kalp atislari ve solunum yerindeymis. böyle dedi. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 22:38 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Barış Akarsunun tedavisini üstlenen Opr. Dr. Abdullah Servet, ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiği yolunda yayılan dedikodunun asılsız olduğunu açıkladı!.. Servet,Barış yaşam mücadelesine devam etmektedir. Kritik bir 48 saatin içerisindeyiz. Barışın dualarınıza ihtiyacı vardedi ve biraz daha duyarlı olunmasını ve dedikodudan öte gitmeyen haberlerin yayılmasını rica etti!.. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 22:36 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 inşallah yaşar ve kendini toparlayabilicek güçte kalır. daha ölmeden öldürdüler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ı ıh rahatlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ohhh, ne için yayarlar böyle dedikoduları anlayamıyorum. Birazda olsa su serpildi yüreğimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 adamın kaza yaptığı gece yanımda olması çok kötü.. o gece onu yanımda görüp aşağılamasaydım bu kadar üzülmezdim.. niye geyik yaptımki : ( keşke imza isteseydim mutlu olurdu : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 böle mi farklı oluyorsun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ı ıh böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 çok pozisyona girme,iyi gelmez bünyene. farklı anlarlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Abi bunun için en saçma yer burası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Barışın dizideki kayınvalidesi olacak kişi bile karayip korsanlarına benzeyen çocuk dediği için aşağılama durumuna girdiK. Tek başına bir karakter olamayıp ona benzemesine takılmıştık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Öncelikle çok geçmiş olsun cidden çok sevdiğim bir kişi idi. Allahtan acil şiflar diliyorum kendisi için. bu tarz başlıklarda böyle seviyesiz tartışmalar buraya hiç yakışmıyo. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 22:53 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 seviyesiz malik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 burayı geyikle doldurmayın. üzerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 adam ölüm döşeğinde, hala kendinizde geyik yapıcak hakkı nasıl buluyorsunuz ya? ayar vermicem kimseye, kimseye sataşmıcam die söz veriyorum kendime, her seferinde bozuluyo yeter be! barış umarım doktorların "mucize" dediğini gerçekleştirirsin. kalbimiz seninle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yahu git bi öl. arkandan topik acacagim, orda geyigini yapariz. ok? gerizekali yorumlar yapma surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 acil şifalar,cok üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar