fmea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2008.html adreste bu official site degil ama bilemiyorum hata olur mu uefa sistemini bi ara okumustum ama karma karisik, tam bilemiyorum ama son 5 seneye goreyse fenerbahce ustte degil mi? [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 12:56 tarihinde, fmea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Dedigim gibi son 5 senede Besiktas UEFA fela da olsa biseyler yapti ama fenerbahcede 1yil tamamen bos. Oda 3 sira farkettiriyodur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Bu arada bu sene gruplara kalma son yil katilmadan yapilio. YAni fenerden 11.012 dus bide besiktastan 7.012 dus boylece besiktas uzerimize gecio. Gorudugun gibi 2003 yilinda 2k puan almisiz sadece. Simdi buldum dogru liste bu. http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2007.html 2007 ye göre. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:11 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 evet ozaman besiktas 50. fenerbahce 66. son senenin katilmamasi cok sacma bisey ama o sene galatasarayda 97mi ne.gecen seneki elemelerde de galatasaraya daha zayif rakipler gelmisti sanirim.hay koyim uefa nin listesine :) garip bisey hatta bi onceki sene tromsoye elenmemismiydi galatasaray? o uefa elemesimiydi yoksa sampiyonlar ligi mi? galiba uefaydi onlarinda bi bos senesi var yani. onlarinda 2.3200 puani var.bi seneleri bos.baska biseyler belirliyor olmali..bi gazetede diger torbayi cok az bi puan farkiyla (100 falan) kacirdigimiz yaziyodu.sanirim bu puanlar oynadigimiz takimlarlada alakali...biraz da sanssizlik tabi 100 puan cok az bisey [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:16 tarihinde, fmea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Levski Sofia ** Bul 38.112 Fenerbahçe Tur 36.791 cikarmadim kac ama 1.500 puan falan daha alsak daha kolay rakiplerle oynicakmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Biz bos gecirdigimiz sene 2 k almisiz. Galatasarayda 1.7k almis iste. Mesela bu sene UEFA gruplarinda bi beraberlik yerine galibiyet alsaydik torba atlioduk kesin. Sanssizlik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 garip kuralar gelenegimizi surdurup liverpoolu cekeriz.bi ara cektigimiz kuradan gelen takimlar sampiyon oluyolardi uefada falan parmayi hatirliyorum, feyenoord final mi oynamisti biseyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar