Brigand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Tv kartını uzun süredir hiç kullanmıyodum. Geçen haftalarda TV kartımı yükledim ve kullanmaya başladım. Bugün kafayı kazıttım :), arkadaş dedi aç cam'i bi göreyim. Bende son windows yüklememden beri hiç cam kullanmamıştım. Neyse, yükledim web cam'i. Sonra bi baktım webcam'de bir televizyon kanalı var baya karıncalı :). Tv kablosunu tv kartından çıkardım, ama sonuç değişmedi. Eee tv kartını da silmek istiyorum, tv'yi kullanmayı cam kullanmaya tercih ederim. Ama sorun da acayibime gitti. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu ki ? Webcam'den bir tv kanalı gözüküyor :/ Hem kendi amcap programında hem msnde baktım webcam'e ama sonuç aynı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 TV kartı da bir capture aleti olduğu için normal bir durum. Hiç kablo filan çıkartma, uninstall da etme. MSN in optionstan Capture device olarak kamerayı göster sorun düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 msn de ses ve görüntü ayarlamaya gir ordan sesler geçince cam i seç düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ehehe alttan webcam'i seçmeyi görmemişim arkadaşlar kusura bakmayın :) Sanırım yaptığım biraz salaklık gibi oldu da alışmışım hani bir tek recorder aygıtı kullanmaya :). Eyw tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar