revhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Şöyle bir teklifim olucak; heralde türklerin en kalabalık olduğu iki sever bunlar. Şu an Eclipse de oynayan ve 2. karakteri açmak isteyenler Ketemoor da, Şu an Ketemoor da oynayan ve 2. karakteri açmak isteyenler Eclipse de açsınlar böylece hep birlikte olabiliriz. Diğer serverlarda oynayan arkadaşlarda çok emek sarfetmedilerse karakterlerine bu iki serverdan birinde başlamaları hepimizi mutlu eder...[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Turkish Republic - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 benimde 2 sindede karakterim war.. bende eclipsetekini fazla oynamaz oldum.. engineering xp bayıyo bazen ama gaz gelirse oynuom:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 benimde eclipsete var bi char :) cm pistoleer olcam büyük ihtimal kettemoorda ws oldugumuzdan pvp için bi char yapamıyorum orda eclipse hem baya kalabalık pvp için daha iyi olcagını düşündüm :) ps : bone göbek atmaktan kettemoordaki charı unuttun galiba bi gelde yüzünü görelim [Bu mesaj Popeye tarafından 07 October 2003 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 asil pop sen nerelerdesin heh[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 evet pop gelir gelmez ilk göceğin şey: Nyrmae wants to duel with you ve Noldor wants to duel with you olcak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar