Vampire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bi site yapiyorum sitenin nerdeyse herseyi tamam, tek sorunum menuyle ilgili ... Sitede menu buttonunun üstüne gelindigi zaman bi animasyonla acilmasini istiyorum ve menu altindaki buttonlarin aciga cikmasini istiyorum ve hatta bunu yaptim...Derdim burdan sonra basliyo...Menu tusunun üstündeyken animasyon basliyo ve menu tuslari güzel bi animasyonla aciga cikiyo ama tuslar acilirken mouseu menun üstünden cekerseniz menu normal olarak ilk frame e geri dönüyo yani hic acilmamis haline iste ben bunu degistirip mouse u menu acilirken menunun üstünden cekerseniz animasyonun tersinin gerceklesip menunun kapanmasini istiyorum...Bunun icin ne yapmam lazim - Bunu yapmam icin actionscript mi kullanmam lazim cünkü reverse animasyonun nasil yapildigi konusunda hicbir fikrim yok...YARDIM!!![hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 action scriptle yapılıyor da, kullanmadan da yapılma ihtimali var mı bilmiyorum. çünkü animasyonun tamamlanmasını beklemeden diger bir evente girerse o çalışır. dolayısıyla actionscript şart gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar