nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 _ClymoR_ tek dolaşma dışarıda, bu aralar çok tehlikeli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 oyunuz bana bana bana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bak seen ayrıca adımı copy paste yaptığı ne kadarda belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 dışarıyıda boşver, hayat çok acımasız artık. tehlike dolu her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 clymor sen bikere eleştirilerden kaçıosun kurallar topiğinde soruma cvp vermedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 başkanlık benimdir [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:28 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bak neden laf ettiğin belli oldu :D adaylık bitti direk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yaa sen kural koyamıyodun hatırlad ığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 _ClymoR_ , gel biz denizi dışlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 18 yasından küçüklerin kural koyma yetkisi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 vaaay nocom dusmanınım dusmanı dostumdur diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 tmm nocom ama onu safdışı bırakınca tekrar düşmanız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 zaten en buyuk rakibim denizi saf dışı bırakıp, direk başkan olmak, senide kötü emellerime katmak için bunu yapıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 en büyük rakip mi sizi rakip kategorisinden saymıyorum bile ben nocom bi çay getir bakıyım yavrucuğum tembellik yapma kovarım seni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 PAPA MÜSLÜMAN OLACAK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 -SANANE ŞÜKRÜ PATİYE GELİCEK. -BONECRUSHER'A B........C denmesi SERBEST EDİLECEK. - artık yeni mesajda 5 SANİYE BEKLEMENİZ GEREKMEYECEK. "Haydi şimdi bütün oylar Survivor'a , pişman ol-ma-ya-cak-sın patizone daaa" dipnot :Beni safariye yollayacak arkadaşıda belediye başkanı yardımcısı yapıyorum hadibakalım oy verenler UPlasın asduhdsfadasdfdgxcvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 beni başkan seçerseniz, pati yeni sisteme geçecek, voltran yeniden oluşacak, tusubasa (nasıl yazılıyorsa) yeniden tv de oynayacak :D dip not: bonziler geri gelecek :D yeniden fıstık atabileceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar