_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Oyunuzu bana verin patiye havuz yaptırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 balediye diye genç kızları kuğu manyağı yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 oyunuzu bana verin pişman olmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 her 2 hafta bir halı saha maçı buluşma pizza hut-nargile-içki lan party futbol bölümünden nocomu ve blackchaosu kendi bölümlerini açarak oraya alacağım orada gelin güvey olacaklar her hafta 5 talihliye bodrumda tatil hediyesi her 3 günde bir 2 kişiye aquapark bileti 6 ayda bir 1 kişiye kız(erkek) arkadaşıyla akşam yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 baba sen cem uzanıda geçtin askljdaslkjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 cem uzan yapamaz ben yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 her gün bir talihliye çekilişle bmw her saat bir talihliye hp laptop her dakika bir talihliye nintendo wii her saniye bir talihliye o x_ray telefondan verecem lol:D kampanyamız 1 gün boyunca devam edecektir [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:22 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:25 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 görüyorsunuz bazı iktidar meraklıları tutamaycağı sözler veriyor onları seçerseniz sonra hayal kırıklığına uğrarsınız [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:24 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 elimde 1 bmw 24 hp laptop 1440 tane wiii 86 400 tane x ray telefon var kendiniz biliniz:D [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:41 tarihinde, _ClymoR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Her oy veren yanında 1 lira vericek,onun tavsiyesiyle bana oy ve 1 lira verenden aldıgım 1 liranın 100 kuruşunu adamı ikna edene vericem,ikna edilenin ikna ettiği kişilerin ikna ettiklerindende ilk adama pay vericem.. Saadet zinciri kurucam herkes mutlu mesut olucak,lamborgınıye binicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 fenerbahçeli seçmenlerim için ; * R.Carlosun yaşını küçültcem * Adriano ve Baptista formaları dağıtcam * Avrupa takımı yapacam bayan seçççmenlerimi şöhret yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Hehe lincolnü milli takıma çağırıcam,galatasaray kadıköyde feneri 7 sıfır yenecek hemde 9 kişiyle,nocomu fenerli yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 miyaw33 oylarımızı bırbırımıze verelim rakiplerimizi güçsüz duruma düşürelim. bununlada sınırlı kalmıyoruz !!! Aziz Yıldırım'a 18 ay askerlik yaptığına dair teskere de verecez. Tümerin fenerle ilgili geçmiş yıllarda soyledıgı küfürlü yerleri editleyip yerine güzel sözler ekliyeceğiz. bizi izlemeye devam edin... ps: baktık oy alamıoz, zegna ve dynayı darbeyle devirme planımı açıklarım, belki halk ayaklanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bu iktidar maynaklarının oyununa gelmeyin seçmenlerim futbolmuş peh! bu patiyi futbol kurtarmıyo nu patiyi hamburger kurtarmıyo Bu patiyi ancak ben kurtarırım!! pühehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 gördük, kuşun faili meçhul bi suikastta öldürüldü. neden hala açıklayamıosunuz sultanın ölümünü ? derin patilerle işimiz olmaz bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 açıklanacak bişey yok suikast değil hem o eceliyle öldü veterinerin kucaklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 sen konuş bakalım yörünge dışına çıkışını nasıl açıklıycaksın bir kazyamı kurban gittin hiç sanmıyorum sabıkalı patilerle işimiz olmaz bizim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 herşeyi patinin iyiliği için yaptım. evet yorungu dısı oldum ama bı sor nie oldun die. neyse 2 li tartışmalarla seçmenlerimin aklını çelemezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 banlananlar aday olmamaz karakedi mahkemesine gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ahaha olmayan şeyin aklını nasıl çelebilirim seçmenindemi vardı senin ay ay ay seçmenini yesinler senin :Dseçmenim sakın bu keratanın oyununa düşmeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 valla öyle bir kural koyulursa butun başkan adayları ile uğraşırım hepsi banlanınır. seçmenlerim şimdi uyuyo, birazdan damlarlar. kaçsanız iyi olur. çok agresif bir topluluğuz biz. baltalar elimizde, uzun ip belimizde, biz gideriz ormana hey ormana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hihh terbiyesiz ormanda seçmenlerle napıcan sen insanın aklına 1001 türlü şey geliyo bilemiycem yani seçmenlerim bak görün böylelerinden korkucan:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bana verin. -Her üyeye 1gb pati emailadresi örnek lastsurvivor et paticik .com -avatara ve imzaya sınırsız resim koyabilme (oh y34h h4xx0R) -yörünge dıslarına cazip ücretler karsılıgında af - yörünge iclerine refresh basına 0.01YTL -Ortada kalanlarada modluk wericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 beni seçin LasT_SuRviVoRı afrikaya tatile göndercem safariye. söz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yeni rakipler bekliyorum bunlar kolay lokma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar