Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ Tuş Düzenleme Programı

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Mouseun sağ tuşuna bastığımızda çıkan menüyü düzenleyecek bir program arıyorum.

Daha ayrıntılı olarak açıklamam gerekirse örnek olarak desktop üzerinde sağ tıkladığımızda gelen yeni menüsünün altında çok fazla program var.. Bunları düzenlemek istiyorum..

Veya "simgeleri yerleştir>masaüstünü temizleme sihirbazını çalıştır" bir kere bile kullanmadım ve kullanmayacağım bişi.. Bundan kurtulmak istiyorum.

Ama en önemlisi.. Desktopta değil de bir dosya üzerine sağ tuşla tıkladığımızda çıkan menülerin düzenlenmesi. Bunlara tıkladığımda uzuuun bi pencere çıkıyor ve kullanmadığım pek çok şey var. Bunların büyük bir kısmından kurtulmak istiyorum [mesela hem 7zip hem de winrar menüleri var. Ayrıca winrar'ın "sıkıştır ve eposta ile gönder" gibi hiç kullanmayacağım bir menüsü de var. Bunun yanı sıra "gönder>sıkıştırılmış dosyaya gönder" ve aynı yerde masaüstüne kısayol oluştur vs vs. gibi çok fazla işe yaramaz şey var.

Bütün bunları editlememe düzenlememe yardımcı olacak bir program var mıdır?

her neyse, yardımcı olursanız / olabilirseniz sevinirim.

Not:Yalnız her bir zamazingo için registry ile uğraşmak [HKEY_CLASSES_ROOT*shell..] hede hödö çok sıkıcı olur.. onun için program var mı diyorum.. Hem ben ne anlarım registry'den.. regedit'ten

Cahilliğin gözü kör olsun

Not2:
Yoksa böle bi program yazan 3-5bişi para kazanabilir sanırım. hatta "internette küçük ve işe yarayan, basit programlar bulmanın zorlukları" gibi bir başlık da açılabilir. keza bunun gibi pek çok sorun var

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 17:00 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...