Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sözümona humanist geçinen insan (!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Mountain Clans kodummu oturtuyor, eyvallah.

Ama hem çok çok düşük hareket kabiliyetleri var, hem de initiative olarak en gerideki ünitelere sahipler. Mountain Clans saldırıya geçmeye başlamadan önce, karşı saldırıyı göğüslemek zorunda yani. Bu da direkt olarak 1-0 geride başladıkları anlamına geliyor ki, aradaki güç farkını kapatacak kadar avantaj sağlıyor bu da.
Mesaj tarihi:
initiative büük sorun evet ama işte sırtlıyosun abı onuda cok sorun yaratmıyo yanı, keza heroalrının hepsi armor'lu ön safların bomba bomba geliyo koaly kolay devrilmiyolar, yanı

karşındada imperial assasin falan yoksa veya ghoul falan inmiyo arkadaki cocuklar

bide mountain clans'ın büyüleri güclü baya

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 01:46 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arkadaki çocuklar derken?

Son of Ymir dedin, Tempest Giant dedin, bi de önde lider olsa, arkaya bi adam kalıyo, o da booster olur herhal.

Legions'da, yanlara 2 tane Abbyssal Devil, öne bi tane Duke, arkaya da bi Modeus koyunca, kim tutar seni? =)
Mesaj tarihi:
yok bi tane giant alyıosun abi yanına venerable warrior sorna işte duruma göre mountai king veya rune master arkadayada bi booster bide adını unutğum rocket laucnher tip.

bu aada isolaf calışmıyo kıl oldum.

istanbuldamısın sen alıyım ben senden oyunu ceksen bana olurmu?
Mesaj tarihi:
zarek senin psikolojik sorunların mı var? cidden...
Terapi görmeye başlasan fena olmaz.

Birde bilgisayarıda kaldır oturma bidaha başına belki o zaman topluma yararlı bir birey olmaya başlayabilirisin.
  • Yeni Oluştur...